Autor |
Wiadomość |
majkaistefan [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-01-13, 23:10 [D3 02 3.7MPI/LPG
] Reflektory z doswietlaniem zakretow i
|
|
|
Witam!
Poszukuje osoby lub (chetniej) firmy ktora wymieni mi w sposob profesjonalny reflektory bez doswietlania na takie z doswietlaniem oraz swiatlami do jazdy dziennej.
Oczekuje profesjonalnego wykonania (wiem ze to sporo pracy i nie bedzie tanio) oraz rachunku i gwarancji na wykonana usluge.
Ew oferty prosze na maila.
Stefan. |
|
|
|
|
|
|
|
aro51
Moje A8
Rocznik: 2012
Silnik cm3: 2.0
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: Arek
Jeżdzę: F11
Pomógł: 38 razy Dołączył: 23 Lis 2010 Posty: 614 Skąd: Mazowieckie
|
|
|
|
|
|
|
|
majkaistefan [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-01-14, 09:47
|
|
|
Witam!
Lampy (wystepowaly takie w tym roczniku) maja byc oryginalne.Zadnych przerobek-dorobek! Jesli bedzie z tym problem kupie w serwisie.
Stefan. |
|
|
|
|
aro51
Moje A8
|
Wysłany: 2015-01-14, 18:07
|
|
|
majkaistefan napisał/a: |
Lampy (wystepowaly takie w tym roczniku) maja byc oryginalne.Zadnych przerobek-dorobek! Jesli bedzie z tym problem kupie w serwisie. |
Wczoraj w poscie pisales o dziennych led, dzis dodatek led zniknał takze zgadza sie , takie lampy istnieja jak najbardziej. Gdybys nie pisal nic o led to moj post by nie istnial :
aro51 napisał/a: | Chcesz miec lampy oryginalne czy moga byc przerabiane?
Jesli masz auto w oryginale to oryginalnych lamp led do swojego auta nie zamontujesz z uwagi na maly grill. |
http://www.kufatec.de/sho...rfer-Audi-A8-4E
Tu masz przejsciowki do lamp z dziennymi
NUR geeignet für Fahrzeuge mit Bordnetzsteuergerät Index Q - trzeba sprawdzic jaki masz
kodowanie i po zabawie.
Jednak jesli dalej szukasz kogos kto Ci to zrobi to na forum z pewnoscia znajdziesz.
Na allegro tez jest kilka firm co to robia.
pozdrawiam |
_________________ Zdjęcia Audi A6 i A7
Zawór recyrkulacji EGR Audi A6 C7 2.0 177 KM. |
|
|
|
|
|
|
|
majkaistefan [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-01-14, 18:21
|
|
|
Witam!
aro51 napisał/a: | Wczoraj w poscie pisales o dziennych led, dzis dodatek led zniknał takze zgadza sie | -nigdy nie pisalem o dziennych led bo w tym roczniku tego nie bylo.
Ja chce zeby to bylo zrobione tak jak powinno byc w oryginale.Wiem ze to bardzo pracochlonne (bedzie wymagalo demontazu wielu elementow) ale ja nie chce zadnej lipy.Interesuja mnie termin i cena oraz jak wyzej napisalem.
Stefan. |
|
|
|
|
Korton
Moje A8
Rocznik: 2004
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Tomasz
Jeżdzę: a8 d3
Pomógł: 2 razy Wiek: 47 Dołączył: 20 Sie 2013 Posty: 371 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 2015-01-14, 19:43
|
|
|
majkaistefan napisał/a: | Witam!
aro51 napisał/a: | Wczoraj w poscie pisales o dziennych led, dzis dodatek led zniknał takze zgadza sie | -nigdy nie pisalem o dziennych led bo w tym roczniku tego nie bylo.
Stefan. |
Tez widzialem ze bylo wspomniane o ledach, bo juz mialem pisac o wymianie lamp na te z doswietlaniem, ale jak zauwazylem wzmianke o ledach to nie mialem jak Ci pomoc - chodz chlopaki ledy pakowali, zdaje sie, ze Foss ma taka przerobke. |
|
|
|
|
|
|
|
majkaistefan [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-01-14, 20:05
|
|
|
Witam!
Cytat: | Tez widzialem ze bylo wspomniane o ledach | -Tak jak wyzej.NIGDY nie pisalem o LEDACH Widzialem te przerobke u Damiana. Ledy sa kosztem swiatel drogowych na ktorych bardzo mi zaleezy.Jadac pow 230 musze jednak czasami wspomoc oczy.
Stefan. |
|
|
|
|
aro51
Moje A8
|
Wysłany: 2015-01-14, 20:36
|
|
|
majkaistefan napisał/a: | Ledy sa kosztem swiatel drogowych na ktorych bardzo mi zaleezy.Jadac pow 230 musze jednak czasami wspomoc oczy. |
Swiatla dzienne, ktore chcesz zamontowac sa takze kosztem swiatel drogowych, ktore realizowane sa teraz zarowka H7 |
_________________ Zdjęcia Audi A6 i A7
Zawór recyrkulacji EGR Audi A6 C7 2.0 177 KM. |
|
|
|
|
|
|
|
majkaistefan [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-01-14, 22:35
|
|
|
Witam!
aro51 napisał/a: | Swiatla dzienne, ktore chcesz zamontowac sa takze kosztem swiatel drogowych | -czy jestes tego pewien?
Stefan. |
|
|
|
|
RA__________ [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-01-14, 22:45
|
|
|
Jak masz bixenona to te H7 mozna sobie wsadzić w zadek Każdy xenon zdławi halogena. |
|
|
|
|
|
|
|
majkaistefan [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-01-14, 22:52
|
|
|
Witam!
Maximuss napisał/a: | Jak masz bixenona to te H7 mozna sobie wsadzić w zadek | -to zalezy od upodoban...
Maximuss napisał/a: | Każdy xenon zdławi halogena. | -Pewnie tak.Ale napewno te halogeny daja sporo swiatla.Mialem okazje porownac.
Stefan. |
|
|
|
|
RA__________ [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-01-14, 22:59
|
|
|
Wiesz u mnie halogenowe długie dają tylko żólte plamy. Dawały bo po kiego mi dodatkowe 130W obciązenia
Same w sobie na pewno jakoś świeca ale w zestawieniu z BIX to już pełnia raczej rolę mrugnięcia. |
|
|
|
|
|
|
|
majkaistefan [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-01-14, 23:07
|
|
|
Witam!
Maximuss napisał/a: |
Wiesz u mnie halogenowe długie dają tylko żólte plamy. | -u mnie tak nie jest.Daja duzy dodatkowy strumien swiatla.
Stefan. |
|
|
|
|
RA__________ [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-01-14, 23:09
|
|
|
To może zmien/zregeneruj soczewkę? Pewnie juz swoje przezyła |
|
|
|
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-01-14, 23:13
|
|
|
U mnie podobna sprawa że długie przestały być potrzebne. 3" nowa soczewa robi robote. A jak mi się dobrze kojarzy to D3 mają spore te oczko też. |
|
|
|
|
|