Reorganizacja A8Team.pl - (stare, zamknięte.)
- marcinusss
- Forum Audi A8
Re: Reorganizacja A8Team.pl
I ja tak stawiam nie chodzi tu o 20 zł tylko o blokadę przez te 20 zł np.dla nowych userów uciekną na inne fora gdzie też dostaną odpowiedź.Płatne forum spowoduje mniejszą nie większą liczbę klubowiczów.olimpus104 pisze:Opłata za przynależniśc :?: stawiam 50/50 z przewaga na zgon :mrgreen:
Kasa poszła dzisiaj
ps.
Ważna informacja dla wszystkich forumowiczów.---> http://www.a8team.pl/wazna-informacja-d ... 192,90.htm
ps.
Ważna informacja dla wszystkich forumowiczów.---> http://www.a8team.pl/wazna-informacja-d ... 192,90.htm
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Ara$, łącznie zmieniany 1 raz.
Pewnie zostanę zbanowany za to co napisze ale....arektoporski pisze: 20 zl na rok , pewnie wydajezz tyle w weekend w ciagu godzina , utrzymanie forum tez kosztuje i nie jexen raz pomoglo innym klubowiczom , pewnie jak masz jakis problem z autem pierwsze co robisz to szukasz na forum i pewnie nie jednokrotnie znalazles odpowiedzi na swoje problemy z autem , teraz pomysl ze forum nie ma a ty musisz jechac do wadsztatu nie koniecznie ASO mysle ze zaplacisz zdecydowanie wiecej niz 20 zl a jam usterek bedzie wie ej niz jedna w roku ? sam kiedys mialem problem po zamontowaniu webasto , potrzebowalem koxowania mmi i nigdzie nie moglem tego znalesc a ASO zaproponowalo podjechanie do nich na warsztat ( roboto godzina 250 zl ) gdyby nie forum musialbym wysypac kase w ASO a wystarczylo w odpowiednim kanale dodas 2 do sumy istniejacej i bylo po klopocie , wiec moje zdanie skoro forjm pomaga i ja moge komus pomoc to smialo zaplace 20 zl bo to smieszne pieniadze , a przypomne utrzymanke forum tez kosztuje
Nie zapomnij ze od paru lat ten klub utrzymuje A6Klub i to sie nie zmienia bo tam VIP cały czas płaca na serwer( i powoli odchodzą) za pare klubów nie tylko za a8 i a6
Ogarnięcie sie ludzie bo ta forsa trafia do prywatnej kieszeni
Ps. Byłem jednym z frajerów co wpłacił forsę na a6 klub
[ Dodano: 2013-12-11, 18:24 ]
Tu sie nie ma z czego śmiać - bo forum jest po to aby sobie pomagać ( byłem jednym z pierwszych osób co rozkręcała to forum bo poprosił mnie o to Doc) a nie zeby komuś wyprawiać święta i sylwestradanielos8 pisze:no włąsnie taka prawda Marecki a smiac mi się chce z tych co się spinają
Zobaczcie ile jest stopek z reklamami- wszystkie za darmo???
Wiecej mogę opowiedzieć na PW ale pewnie nie zdarze bo złapie banana
-
- Forum Audi A8
Kurcze co za afera lecz sprawa wyglada prosto , chcesz placisz , nie chcesz nie placisz , nikt nikogo nie nie zmusza , ja zaplacilem te 20 zl i nie mysle teraz gdzie ta kasa poszla wierze ze na sluszny cel
Moj Retrofit
Tylna klapa el. ,Dociagi ,Tylne drzwi rolety el. ,Hak holowniczy ,Webasto T90 ,TPMS ,Kierownica F1 (lopatki) ,Brama garazowa ,Kamera Cofania ,TV ,AMI ,Asystent Pasa ,Lodowka ,Zderzak S8 po lifcie ,Asystent Toru Jazdy, zmiana BOSE na BANG&OLUFSEN
ROBIE
RSE DVD
PLAN
szukam podpowiedzi , co jeszcze moge zrobic ?
Tylna klapa el. ,Dociagi ,Tylne drzwi rolety el. ,Hak holowniczy ,Webasto T90 ,TPMS ,Kierownica F1 (lopatki) ,Brama garazowa ,Kamera Cofania ,TV ,AMI ,Asystent Pasa ,Lodowka ,Zderzak S8 po lifcie ,Asystent Toru Jazdy, zmiana BOSE na BANG&OLUFSEN
ROBIE
RSE DVD
PLAN
szukam podpowiedzi , co jeszcze moge zrobic ?
jakos78, Wiesz to bardzo Ciekawe co piszesz ale...
Znam nieco inne całkiem odwrotne fakty które osobiście mogłem zaobserwować.
W istocie A6 klub i tamtejsze VIPy udzielają sie w zakresie wpłat na serwer itp w przeciwieństwie do naszych byłych już Sympatyków gdzie to wpłaty były mocno okazjonalne.
Zakres finansowy klubu A8 ma być jawny więc jesli będa nieściśłości czy wątpliwości userów co wpłacali to bedą mogli o to pytać oficjalnie a nie tylko na PW.
Co do reklam pisałem juz tyle razy że szkoda mi dalej klepac w klawiaturę... jesli nie wiesz w jaki sposób funkcjonują i de facto finansują forum to świadczy tylko o braku twoich kompetencji do dalszej rozmowy w tym temacie. Nie dam Ci bana bo nie mam zamiaru przytakiwać CI człowieku.
Znam nieco inne całkiem odwrotne fakty które osobiście mogłem zaobserwować.
W istocie A6 klub i tamtejsze VIPy udzielają sie w zakresie wpłat na serwer itp w przeciwieństwie do naszych byłych już Sympatyków gdzie to wpłaty były mocno okazjonalne.
Zakres finansowy klubu A8 ma być jawny więc jesli będa nieściśłości czy wątpliwości userów co wpłacali to bedą mogli o to pytać oficjalnie a nie tylko na PW.
Co do reklam pisałem juz tyle razy że szkoda mi dalej klepac w klawiaturę... jesli nie wiesz w jaki sposób funkcjonują i de facto finansują forum to świadczy tylko o braku twoich kompetencji do dalszej rozmowy w tym temacie. Nie dam Ci bana bo nie mam zamiaru przytakiwać CI człowieku.
Apophis, z tego co wiem jesteś administratorem od niedawna ale to nieważne
Więc na co potrzeba jeszcze tyle pieniędzy??
Wkleję ci pewnego linka który dotyczy właściciela forum i który pochodzi już od bodajże 2010r
./
Także mi nie pisz, że wszystko będzie jawne jak nie będzie- będziecie płacić Wy za serwer i Vip a6 też będzie płacił za ten sam serwer- proszę Cię
Wiem, że i tak mnie zbanujesz bo ja za dużo wiem i za długo siedzę na forach należących do DOC-a
opłacają go w całości!Apophis pisze:W istocie A6 klub i tamtejsze VIPy udzielają sie w zakresie wpłat na serwer
Więc na co potrzeba jeszcze tyle pieniędzy??
Wkleję ci pewnego linka który dotyczy właściciela forum i który pochodzi już od bodajże 2010r
./
Także mi nie pisz, że wszystko będzie jawne jak nie będzie- będziecie płacić Wy za serwer i Vip a6 też będzie płacił za ten sam serwer- proszę Cię
Apophis pisze:Nie dam Ci bana bo nie mam zamiaru przytakiwać CI człowieku.
Wiem, że i tak mnie zbanujesz bo ja za dużo wiem i za długo siedzę na forach należących do DOC-a
jakos78, Adminem jestem od niedawna ale w klubie A8 od jakiegos czasu a z DOCem się znam jeszcze dłużej. Wiesz to ja jestem inicjatorem obecnej sytuacji,zmian i reorganizacji A8 team więc?
Twoja stronka niewiele mi mówi a w sumie nic mi nie mówi konkretnego. Tym bardziej nowego.
Jawność finansów polega na tym że każdy klubowicz a ich liczba nie będzie tajemnica to 20zł i byle kto sobie policzy ile tego jest. Więc jesli nie będzie wydanych pieniędzy to własnie oni mają prawo dyskutować nad tym co by chcieli za nie mieć.
Ostatnio sie troche syfu w zakresie technicznym działo i twoja osoba i twe posty tylko potwiedzają mi to że nie były to przypadki.
Coś jeszcze?
słucham:)
Twoja stronka niewiele mi mówi a w sumie nic mi nie mówi konkretnego. Tym bardziej nowego.
Jawność finansów polega na tym że każdy klubowicz a ich liczba nie będzie tajemnica to 20zł i byle kto sobie policzy ile tego jest. Więc jesli nie będzie wydanych pieniędzy to własnie oni mają prawo dyskutować nad tym co by chcieli za nie mieć.
Ostatnio sie troche syfu w zakresie technicznym działo i twoja osoba i twe posty tylko potwiedzają mi to że nie były to przypadki.
Coś jeszcze?
słucham:)