Zmiany na forum.
Zmiany na forum.
Witam.
Jak zapewne niektórzy zauważyli że na forum robią sie zmiany.
Powstało nowe podforum w dziale "spoty i zloty" tym samym zostało wyłączone zliczanie postów w tym dziale.
Jeszcze dzisiaj zmienię nazwę tego działu na "Dział klubowy A8 team", chyba że będziecie mieli jakieś sugestie na fajniejszą nazwę.
Czekam na Wasze sugestie
Pozdrawiam.
Jak zapewne niektórzy zauważyli że na forum robią sie zmiany.
Powstało nowe podforum w dziale "spoty i zloty" tym samym zostało wyłączone zliczanie postów w tym dziale.
Jeszcze dzisiaj zmienię nazwę tego działu na "Dział klubowy A8 team", chyba że będziecie mieli jakieś sugestie na fajniejszą nazwę.
Czekam na Wasze sugestie
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 11 gru 2010, 16:46 przez Banita, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli komuś zniknęły posty i jest tym zaniepokojony to kilka słów na ten temat znajdzie tutaj:
http://www.a8team.pl/topics2/3187.htm
http://www.a8team.pl/topics10/2931.htm
http://www.a8team.pl/topics2/3187.htm
http://www.a8team.pl/topics10/2931.htm
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Jak już zapewne zauważyliście nasze forum posiada nowy TOP ;-)
jest to projekt mojego autorstwa :mrgreen: a Doc go umieścił na forum
jeśli ktoś ma jakieś ciekawe fotki lub elementy które możnaby było umieścić w topie niech pisze do mnie PW. Razem z Doc przeanalizujemy propozycje :-)
Moja propozycja jest taka by forum zmieniało wyglad razem z ważnymi datami, porami roku itd :-)
jest to projekt mojego autorstwa :mrgreen: a Doc go umieścił na forum
jeśli ktoś ma jakieś ciekawe fotki lub elementy które możnaby było umieścić w topie niech pisze do mnie PW. Razem z Doc przeanalizujemy propozycje :-)
Moja propozycja jest taka by forum zmieniało wyglad razem z ważnymi datami, porami roku itd :-)
Mysle ze dobrym pomyslem na dofinansowanie fora byloby za odowiednia oplata wstawianie na TOP przez np miesiac audicy forumowicza ktory taka oplate dokona.Mozna by bylo np zlozyc sie w trzech ,czterech kasa i wystawic 4 klubowe auta forumowiczow lub jak ktos chce tylko jego slicznotke.Mysle ze z pewnoscia klubowicze byli by zainteresowani wystawieniem swojej audi na tak zacny widok. :-D
Co o tym sadzicie?
Co o tym sadzicie?
-
OnlineDoc
- Administrator
- Moje auto: Allroad C5
- Rocznik: 2006
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Imię: Andrzej
Dzień dobry, ;-)
Widzę, że podoba Wam się nowy top ;-)
( JabbaR, dzięki za pomoc )
Widzę, że podoba Wam się nowy top ;-)
( JabbaR, dzięki za pomoc )
PEPOL D2 pisze:Mysle ze dobrym pomyslem na dofinansowanie fora byloby za odowiednia oplata wstawianie na TOP przez np miesiac audicy forumowicza ktory taka oplate dokona.Mozna by bylo np zlozyc sie w trzech ,czterech kasa i wystawic 4 klubowe auta forumowiczow lub jak ktos chce tylko jego slicznotke.Mysle ze z pewnoscia klubowicze byli by zainteresowani wystawieniem swojej audi na tak zacny widok.
Banita, dzięki.. jest OK ;-)Banita pisze:Jak zapewne niektórzy zauważyli że na forum robią sie zmiany.
Ostatnio zmieniony 16 wrz 2019, 02:40 przez Doc, łącznie zmieniany 1 raz.
Odkopie trochę ten temat i ostrzegę wszystkich że po naradzie został zmieniony dzis regulamin-zmodyfikowany i uzupełniony Pkt 9
Proszę się z nim zapoznać. Do pewnego czasu wstecz moderatorzy posprzatają tematy z nieregulaminowych postów bez konsekwencji ale od dziś bedą już regulaminowe kary za łamanie tego punktu.
Sprzątanie potrwa ponieważ jest dużo tego i nie bedziemy zawalać teraz nocek na kopanie
Pozdrawiam
Proszę się z nim zapoznać. Do pewnego czasu wstecz moderatorzy posprzatają tematy z nieregulaminowych postów bez konsekwencji ale od dziś bedą już regulaminowe kary za łamanie tego punktu.
Sprzątanie potrwa ponieważ jest dużo tego i nie bedziemy zawalać teraz nocek na kopanie
Pozdrawiam
Co do modyfikacji wspomnianych wyżej (pkt.9) jak ktoś komuś pisze PW niech nie pisze posta z tym w temacie. Dla mnie jest to inna forma niepotrzebnego spamu który nieestetycznie wygląda w tematach forum.
Jak piszemy PW to ktos to powinien odczytac i nam odpisze lub nie-mamy możliwośc sprawdzenia czy ktos odczytał wiadomośc czy tez nie.
Jak piszemy PW to ktos to powinien odczytac i nam odpisze lub nie-mamy możliwośc sprawdzenia czy ktos odczytał wiadomośc czy tez nie.
O tak na szybko znalazłem to chyba mam troszkę racji
http://pl.m.wikipedia.org/wiki/Audi_V8
A 5000 to już raczej była wersja USA
http://pl.m.wikipedia.org/wiki/Audi_V8
A 5000 to już raczej była wersja USA
No więc tak. Na początku gdy ziemia ostygła pojawiły się dinozaury potem zamieniły się w ropę i pojawili się Arabowie wykupując wszystkie mercedesy.
Następnie było audi 100, przeskoczymy już do momentu C3 w latach osiemdziesiątych Audi postanowiło wejść w rynek klasy premium. Na jej bazie powstało nowe auto D11 Archanioł Gabriel V8 3.6 następnie powiększone o 4.2.
Była to zupełnie odrębna klasa niż audi 100 które przerodziło się w A6.
D11 była pierwszą flagową limuzyna, w 1994 r Audi wypuściło A8, Audi 80 przerodziło w A4 natomiast w 100 w A6.
To że jest to forum A8/S8 nie znaczy że nie są mile widziane inne egzemplarze tej marki czy choćby inne marki.
Jesteśmy po to by sobie pomagać na wzajem nie zależnie kto czym jeździ. Każda rada jest pomocna i wierzę że każdy jest w stanie pomóc. Tu nie ma nietolerancji, nikt Cię nie wyśmieje za to że jeździsz innym autem. Staramy się trzymać razem bez znaczenia kto jakie kółka posiada i pomagać sobie.
Tak powinno być na prawdziwym forum, w prawdziwym klubie.
Nie liczy się to czym jeździsz, ważne jest to co masz w sobie i co ze sobą reprezentujesz.
Następnie było audi 100, przeskoczymy już do momentu C3 w latach osiemdziesiątych Audi postanowiło wejść w rynek klasy premium. Na jej bazie powstało nowe auto D11 Archanioł Gabriel V8 3.6 następnie powiększone o 4.2.
Była to zupełnie odrębna klasa niż audi 100 które przerodziło się w A6.
D11 była pierwszą flagową limuzyna, w 1994 r Audi wypuściło A8, Audi 80 przerodziło w A4 natomiast w 100 w A6.
To że jest to forum A8/S8 nie znaczy że nie są mile widziane inne egzemplarze tej marki czy choćby inne marki.
Jesteśmy po to by sobie pomagać na wzajem nie zależnie kto czym jeździ. Każda rada jest pomocna i wierzę że każdy jest w stanie pomóc. Tu nie ma nietolerancji, nikt Cię nie wyśmieje za to że jeździsz innym autem. Staramy się trzymać razem bez znaczenia kto jakie kółka posiada i pomagać sobie.
Tak powinno być na prawdziwym forum, w prawdziwym klubie.
Nie liczy się to czym jeździsz, ważne jest to co masz w sobie i co ze sobą reprezentujesz.