Wysłany: 2012-09-07, 18:06 [śląsk] Lakiernik - kto gdzie?
witam kolegów:0
szukam jakiegoś konkretnego dobrego-sprawdzonego lakiernika - nie potrzebuję blacharza - chcę pomalować przedni zderzak --ew zacieniować maskę i boki - mam parę odprysków na masce a zderzak od kamyczków już jest nieładny - a że jestem pedantem to denerwuje mnie jak po 2 dniach czyszczenia auta woskach sealantach i innych zabiegach nie mogę tam osiągnąć efektu jak na reszcie autka....
więc prośba czy ktoś zna tutaj jakiegoś naprawdę konkretnego lakiernika który idealnie dobierze lakier i idealnie pomaluje element i pocieniuje boki..... ma być igła
Wysłany: 2012-09-07, 21:25 Re: Lakiernik Śląsk - kto gdzie?
martinezzg napisał/a:
witam kolegów:0
szukam jakiegoś konkretnego dobrego-sprawdzonego lakiernika - nie potrzebuję blacharza - chcę pomalować przedni zderzak --ew zacieniować maskę i boki - mam parę odprysków na masce a zderzak od kamyczków już jest nieładny - a że jestem pedantem to denerwuje mnie jak po 2 dniach czyszczenia auta woskach sealantach i innych zabiegach nie mogę tam osiągnąć efektu jak na reszcie autka....
więc prośba czy ktoś zna tutaj jakiegoś naprawdę konkretnego lakiernika który idealnie dobierze lakier i idealnie pomaluje element i pocieniuje boki..... ma być igła
Automal w Wojkowicach lub Auto Klinika Paja w Rudzie Śląskiej. Te warsztaty mogę polecić.
no właśnie do Wojkowic miałem jechać - ale niestety ostatnio dwoch znajomych zaliczyło tam padake - słabo pomalowana honda i bmw totalnie zepsute...
ale jak nic innego nie znajde to chyba tam zostawie - mam nadzieje ze wypadek przy pracy był...
Podjedz do mnie ja robie wszystko u mojego znajomego lakiernika we wtorek podstawiam swoje audi bo jakis matoł maske porysował malowali mi nie jedno auto i super napewno bedziesz zadowolony i cena tez cie zadowoli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum