Ogłoszenie 

części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Poprzedni temat «» Następny temat
Troche o sobie.  
Autor Wiadomość
Satyavan 
Użytkownik

Rocznik: 1996
Silnik cm3: 3.7
Skrzynia: 5HP-19 CJT
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Damian
Jeżdzę: A8 D2
Wysłany: 2016-01-06, 21:22   

No wypadało by się przedstawić, bo trochę czasu już tu jestem, więc tak.

Jestem Damian, lat 25, urodziłem się i mieszkam w Koninie (WLKP), zajmuje się stolarką meblową i naprawdę lubię to co robię, a to rzadkość. <fujarka> Audi od zawsze mi się podobały, zaraził mnie kolega z A4, potem szwagier z A6 więc idąc dalej tym tokiem musiałem nabyć A8. :) Przygody motoryzacyjne mam dość ubogie, bo jeździłem Vectrą A 1.6 75KM, później MG ZT-T 2.0 131KM i więcej ich nie było. Mam kobietkę Paulinę i kochanego synka Seweryna no i oczywiście Ósemeczkę, o którą staram się dbać jak tylko potrafię.:)

Pozdrawiam.

mkbewe 
Moje A8

Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tip EYC GQF
Imię: Tomasz
Jeżdzę: A8D3
Wysłany: 2016-01-06, 22:06   

W tak zagranicznym gronie to w ogóle nie wiem czy pisać ale co mi tam :P

Jestem Tomek, jeszcze 29l ale w przyszłą sobotę już 30 niestety, haratam jak beduin w PL, a dokladniej jestem kolorystą w mieszalni lakierów, dorabiam po godzinach lakierując co popadnie,
Mam Żonkę i półtoraroczną córeczkę, aktualne plany to ruszyć z budową własnego domu.

Gość
[Usunięty]

Wysłany: 2016-01-06, 22:08   

Ja Cie skądś znam <hmm>

Unseen
[Usunięty]

Wysłany: 2016-01-07, 09:42   

Od 10 lat mieszkam w Londynie, jestem freelancerem, wiekszosc czasu obijam sie, moje hobby to: podroze, fotografia i samochody. Kolejnosc dowolna, w wiekszosci przypadkow przewijaja sie i lacza ze soba. Spedzam tez sporo czasu w samolotach, lubie polowac na rozne promocje i bledy taryfowe.

Gdyby ktos potrzebowal pomocy w tematach zwiazanych z podrozowaniem, kupowaniem dziwnych biletow lotniczych, itp, to chetnie pomoge lub wskaze informacje. Moge rowniez pomoc z finansami, nieruchomosciami i dealami leasingowymi w UK.

Audi S8, to moj 10 samochod w zyciu, wczesniej bylam posiadaczem: Fiatow, VW, Toyot, Mercedesow. Ostatnio, przy wyborze kieruje sie okazjami i promocjami, co wpadnie i moze byc fajne, to wezme. Czesto wynajmuje samochody, wiec mam okazje potestowac lepsze lub gorsze modele. Czasami celowo wybieram konkretny model, a czasami zdaje sie na to co mi dadza.

Gość
[Usunięty]

Wysłany: 2016-01-07, 11:14   

Unseen, A co to jest freelancer? Z opisu wynika że to fajne zajecie :)

Unseen
[Usunięty]

Wysłany: 2016-01-07, 11:51   

Wolny strzelec w branzy IT. Robie zlecenia dla roznych firm i czesto sie zdarza, ze placa za moj czas, a pracy do wykonania nie ma za duzo. Brzmi to fajnie, ale po jakims czasie jest nudne i demotywujace. Ale placa, wiec siedzi sie dalej, dopoki nie wpadnie cos ciekawszego.

Gość
[Usunięty]

Wysłany: 2016-01-07, 11:53   

Praca marzeń :)

Unseen
[Usunięty]

Wysłany: 2016-01-07, 13:33   

Z boku tak sie wydaje, ale nuda bywa straszna. Poza tym trzeba ciagle doksztalcac sie we wlasnym zakresie i na wlasny koszt, zeby nie wypasc technologicznie z rynku. Ogolnie jednak nie narzekam, daje duze mozliwosci :-)

Moge polecic emigracje specjalistom ze znajomoscia angielskiego.

mkbewe 
Moje A8

Rocznik: 2003
Skrzynia: Tip EYC GQF
Imię: Tomasz
Jeżdzę: A8D3
Wysłany: 2016-01-07, 14:24   

Apophis napisał/a:
Ja Cie skądś znam
mnie ? raczej nie :)

Gość
[Usunięty]

Wysłany: 2016-01-07, 14:36   

Chodziło mi o Damiana vel szatanian czy jakos tak :)

Satyavan 
Użytkownik

Wysłany: 2016-01-07, 15:36   

Apophis napisał/a:
Chodziło mi o Damiana vel szatanian czy jakos tak :)

Ja ? Ja jestem podobny zupełnie do nikogo. <jezyk2>

Gość
[Usunięty]

Wysłany: 2016-01-07, 16:02   

Hyhy no :D Ale bywałem w Koninie w tym roku czesto przejazdem i raz nawet na zlocie :D

Satyavan 
Użytkownik

Wysłany: 2016-01-07, 17:29   

To cień szansy jest, że gdzieś zobaczyłeś moją facjatę. :)

Nyku 
Moje A8

Rocznik: 2005
Skrzynia: Tiptronic
Imię: Radek
Jeżdzę: A8 D3
Wysłany: 2016-01-07, 23:15   

Jestem Radek urodzony prawie już 23 lata temu w Sosnowcu i tutaj zamieszkuje po dzień dziś. Jestem ogromnym leniem z ambicjami z tym że nigdy nie chce mi się wziąć w końcu za siebie :)

Z wykształcenia jestem mechanikiem samochodowych ale zawód w jakim trafiło mi pracować to magazynier. Praca strasznie nudna ze względu na to iż to mały magazyn i na zmianach siedzę tutaj sam. Właściwie czytam tylko forum i przeglądam co się dzieje w sieci i na świecie, oglądam filmy itp Z racji iż cale 8h zdarza się tylko siedzieć przed laptopem czasem coś uda mi się taniej kupić drożej sprzedać na jakiejś aukcji i też kilka zł wpadnie <fujarka> . Jak widać w pracy praktycznie nic nie robię a płacą, może nie są to jakieś kokosy ale z miesiąca na miesiąc jakoś wystarcza, no chyba że coś siądzie w A8 wtedy trzeba pasa zacisnąć ale tak uwielbiam te samochody że pomimo kosztów utrzymania nie wyobrażam sobie nic innego na parkingu :) Nawet pamiętam jak z 3 lata do tyłu miałem w końcu swoje pierwsze Audi, A6 C4 mówiłem sobie że kiedyś kupie sobie A8 z 4.2 pod maską szczerze jednak w to wątpiąc a tutaj proszę, to już druga :)

Interesuje się motoryzacją i wszystkim co z nią związane odkąd pamiętam. Ojciec często się śmieje że mama miała ciężki poród ze mną, ja jakoś wyszedłem ale najgorzej było z kierownicą bo w rękach trzymałem od urodzenia :) Poza Audi podobają mi się jeszcze Alfy Romeo oraz szanuje naszą (nie istniejącą już) Polską motoryzacje. Moim motoryzacyjnym największym marzeniem jest Nissan Skyline GTR R34 w garażu jako auto "na pokaz i dla szpanu" :)

Mam kobitkę z którą jesteśmy już prawie 3 lata. Za rok kończy szkołę i będziemy raczej "uciekać" z PL w pogoni za dobrobytem bo w razie gdyby coś się "zasiało" nie chciałbym rezygnować z pasji i fajnych samochodów kosztem dziecka. Póki co żyje sobie spokojnie, nie żałuje sobie niczego i na nic nie odkładam, żyje z dnia na dzień bo mi wolno :) póki "młoda" się uczy korzystam z życia, został mi jeszcze rok nie martwienia się o przyszłość :)

Moja facjata na koniec

Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na drogach :)

Unseen
[Usunięty]

Wysłany: 2016-01-07, 23:48   

No, nie tylko ja obijam sie w pracy ;-)

Odpowiedz do tematu