Witam szukalem ale nie znalazlem podobnego tematu.Moj problem polega na tym ze po odpaleniu a8 D2 świeci mi sie lewy kierunkowskaz manetka jest w pozycji srodkowej a on dalej swieci nie mruga tylko tak jakby sie zawiesił dodam ze po odpaleniu nie uzywalem go.Jakis czas temu padły mi baterie w pilocie i otwieralem kluczykiem wlaczal sie alarm i wtedy ten kierunek zaczal sie zawieszac wymienilem baterie w pilocie po paru dniach i akumulator sie rozladowal wstawilem nowy byla rowniez spalona lewa tylna zarowka wymienilem ja na nowa ale to dalej sie pokazuje po zamknieciu auta pilotem kierunek gaśnie czy ktos spotkal sie z takim problemem?
Gość [Usunięty]
Wysłany: 2013-09-02, 20:02
Tragedia z tym Twoim audi....
Powodem świecącego sie kierunku może być fabryczny alarm.
W mojej kiedyś po 3 miesięcznym postoju świeciły sie na pół gwizdka oba przednie ale po załączeniu manetki działały normalnie
CIeszyłem się że mam jak w hameryce ale to minęło następnego ranka
hehe nie taka tragedia kupilem ja za dobre pieniądze jutro wstawiam do mechanika bedzie robił skrzynie moja tez sporo stała mysle ze moglo sie cos powalic od otwierania kluczykiem a nie pilotem
W bagażniku po lewej stronie zdemontuj boczek i jest tam alarm wraz z modułem komfortu , powypinaj kostki i sprawdź , u mnie wystarczyło wypiąć, wpiąć i śmigało . Czytałem że gdzieś tam robi się zwarcie na przewodach .
Pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum