Rocznik: 2008
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: TIP
Zasilanie: ON
Imię: Wowo
Jeżdzę: A8 D3 08
Wysłany: 2014-09-05, 21:18
To to wiem a co z elektroniką , skrzynią tip i ogólnie. Mam ten motor od prawie trzech lat i nachwalić się nie mogę ojciec ma s-klasę 3.0 cdi i powiem że brak mu zdecydowanie ognia.
Rocznik: 2011
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: Rafał
Jeżdzę: A8 D4 Pomógł: 1 raz Wiek: 31 Dołączył: 09 Wrz 2011 Posty: 153 Skąd: RZuwary
Wysłany: 2014-09-06, 10:58
Ciężko określić na pewno ma jakieś bolączki D4 jak i inne modele Ale za wcześnie na oceny , dopiero kilka miesięcy mam audi i zrobiłem ponad 10k km w sumie ma już ponad 60k km i żadnych napraw oprócz serwisu . Miał tylko jedna akcję serwisową dotyczące doskonalenie skrzyni biegów tak na wszelki wypadek Ale nie znam się na tym to ciężko mi o tym mówić , kuzyn ma także D4 z 11r ale z przebiegiem ponad 150k km i również złego słowa nie powie , wcześniej miał nową S w221 to przy przebiegu ponad 60k musial wymieniać przednie wachacze oraz miał problemy z elektroniką . Myślę że mało jest na forum użytkowników co zrobiło D4 ponad 100k km i może już ocenić ten samochód.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum