Witam:) mam pewien problem z moją S8, a mianowicie w te święta najprawdopodobniej z mojej winy doszło do zwarcia w instalacji znajdującej się przy akumulatorze w związku z czym zapaliła mi się komora bagażnika. Oczywiście większość kabli znajdujących się po stronie akumulatora tj. skrzynka bezpiecznikowa itd uległy spaleniu. Moją prośbą do forumowiczów jest o wysłanie zdjęcia takiej instalacji oczywiście wyjętej z samochodu bo jeśli jest w samochodzie to nic nie widać. Udało mi się kupić w przyzwoitych pieniądzach inną instalację, z tym że jest ona od zwykłej A8 4.2 FL, a moje Audi to S8 przed liftem. Większość kabli z tej wiązki się zgadza tj 95% ale mam parę zagadkowych kabli z którymi nie mogę sobie poradzić.Jeśli ma ktoś taką instalację która nie jest w samochodzie to proszę o nadesłanie foto. Z góry dziękuje za pomoc
_________________ Audi S8... i droga jest krótsza:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum