Witam.Od 2 tyg. posiadam A8. Kilka dni temu przy ruszaniu szarpneło auto i jechało tak jakby straciło całkowicie moc a na fisie wszystkie literki od biegów zaswieciły sie na czerwono, zjechałem na pobocze zgasiłem silnik i odpaliłem i juz wszystko było ok.wiecej sie to niepowturzyło. Wie ktoś może co to mogło być? z góry dziekuje.
Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tip.F1 GNU
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Marcin
Jeżdzę: A8 D3 BFM Pomógł: 70 razy Wiek: 40 Dołączył: 07 Paź 2012 Posty: 4014 Skąd: Konstantynów Łódzki
Wysłany: 2015-01-17, 19:31
jesli sie podswietlily wszystkie literki na FISie na czerwono to oznacza ze jest problem ze skrzynia biegow.
Bez podlaczenia kompa nic wiecej sie nie dowiesz. Zobacz jakie bledy siedza w sterowniku ASB i wtedy sytuacja na pewno bedzie bardziej klarowna niz w tej chwili.
Moze to byc nic niepokojacego, czym mozna by sie przejmowac, lub .... <niegadam>
ok. tak zrobię jak bedę znał kody błędów to napisze. A niewiecie czy VAGa trzeba podłaczyc wtedy kiedy wyskoczy ten Tryb Awaryjny a czy jak nawet teraz podłącze to pokarze tamten błąd?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum