|
Autor |
Wiadomość |
JIMM [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-04-08, 19:19 Dlaczego niektórzy? wiecznie są jako ukryci - teoretycznie.
|
|
|
Czyzby coś do ukrycia?...a postepowanie niektórych wiedzących co robią i reszty która jest podatna na media a zwłaszcza manipulacje, pozostawia wiele do życzenia i przyprawia o ból głowy, że taki poziom sth. jeszcze można utrzymać. |
|
|
|
|
|
|
|
CINEK
Moje A8
Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tip.F1 GNU
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Marcin
Jeżdzę: A8 D3 BFM
Pomógł: 70 razy Wiek: 40 Dołączył: 07 Paź 2012 Posty: 4014 Skąd: Konstantynów Łódzki
|
Wysłany: 2015-04-08, 19:24
|
|
|
JIMM napisał/a: | czyżby inwigilacja |
to pewnie AMSTAFF który sie od dawna nie melduje i pewnie inwigiluje |
_________________ to nie jest zwykły napęd...to
|
|
|
|
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-04-08, 19:38
|
|
|
Zazwyczaj są to Admini
Ale każdy może sobie wybrac taką opcje w ustawieniach i przed innymi userami się ukryć |
|
|
|
|
JIMM [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-04-08, 21:08
|
|
|
<aparat> kolorowe zdjęcia |
Ostatnio zmieniony przez JIMM 2015-04-15, 20:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-04-08, 21:32
|
|
|
My sie ukrywamy bo taki kaprys mamy i innego zastosowania nie widze. Bo ja jako admin i tak widze wszystko
Inna sprawa że jak zalogujesz się TY i nie masz chęci by cie ktos widział to nie pisząc dla usera pozostaniesz niewidoczny.
Ja zawsze drukuje więc i tak mnie widzą |
|
|
|
|
JIMM [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-04-08, 22:06
|
|
|
[ <dance> słuchanie muzyczki |
Ostatnio zmieniony przez JIMM 2015-04-15, 20:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
|
|
krzychu22.p1i
Moje A8
Rocznik: 2000
Skrzynia: ZF
Zasilanie: PB
Imię: Krzysiek
Jeżdzę: sporadycznie
Pomógł: 127 razy Dołączył: 14 Sie 2011 Posty: 3149 Skąd: Oderwany od rzeczywistości
|
Wysłany: 2015-04-09, 07:07
|
|
|
Wszystko po to aby ikonka online się nie świeciła cały czas :p |
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-04-09, 09:16
|
|
|
Piszemy o policjantach ale nikt ich nie obraża czy coś bo to wbrew zasadom forum. Dyskutować nam wolno. |
|
|
|
|
|
|
|
Doc
Rocznik: 2006
Silnik cm3: 2.7
Skrzynia: Manual
Zasilanie: ON
Imię: Andrzej
Jeżdzę: A6 C6
Pomógł: 1 raz Wiek: 47 Dołączył: 28 Kwi 2009 Posty: 36 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 2015-04-09, 09:57
|
|
|
Bosz.... toć to widmo na forum. <jezu>
|
_________________ 2009-04-28 godzina 21:40 - założyciel forum A8Team.PL. Ps: Polecam iParts.pl |
|
|
|
|
ernesto
Moje A8
Rocznik: 1996
Skrzynia: Tiptronic 5HP24
Imię: Ernest
Jeżdzę: A8 D2 S-line
Pomógł: 100 razy Wiek: 40 Dołączył: 06 Wrz 2011 Posty: 3502 Skąd: Ostrowiec Św.
|
Wysłany: 2015-04-09, 10:03
|
|
|
Ja tam lubie jak mi się świeci online, zielony pasuje mi do koloru oczu :-D |
_________________ Wyrazy szczerego żalu i współczucia z powodu śmierci Ernesta.
Administratorzy, moderatorzy i klubowicze.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-04-09, 11:32
|
|
|
Jesli tylko ja sie (nie)ukrywam to w takim razie mamy duchy. |
|
|
|
|
ernesto
Moje A8
Rocznik: 1996
Skrzynia: Tiptronic 5HP24
Imię: Ernest
Jeżdzę: A8 D2 S-line
Pomógł: 100 razy Wiek: 40 Dołączył: 06 Wrz 2011 Posty: 3502 Skąd: Ostrowiec Św.
|
Wysłany: 2015-04-09, 15:00
|
|
|
No więc tak, wiem ze pewne sprawy wyjdą na jaw i trzeba w końcu poruszyć ten temat.
Jest to tajemnica i nigdy nie została wyciągnięta na światło dzienne.
Tylko zarząd forum wie o tym i pewnie dostane baty za to że wyjawiłem prawdę.
Na forum są pewne osoby które kontrolują wszystko, monitorują, analizują i nadzorują całość. Wszystko to co się dzieje. Mieszają strasznie na forum i nie tylko.
Obecny zarząd Administracji postanowił podjąć pewne czynności by owe osoby nie miały wglądu do pewnych spraw, postów, tematów, profili.
Niestety jest to niemożliwe ponieważ by wdrożyć pewne modernizacje potrzebne jest niezwłoczne skontaktowanie się z super mega informatykami. Jest pewien problem.
Doc wyszedł z prośbą do pewnych informatyków lecz po pewnym czasie nagle kontakt z nimi się urywał. Przestali odbierać telefony, odpisywać na maile. Zupełnie jak by całkowicie zniknęli. Jak by nie istnieli.
Z pewnych źródeł wiem że co jakiś czas jest przeprowadzany atak serwer. Na szczęście zabezpieczenia stworzone przez tajemniczych informatyków jeszcze się trzymają.
Ale jak długo tego nie wiemy. Spam udało się powstrzymać.
Nie tak dawno bo kilka tygodni temu otrzymaliśmy maila od znajomego który ma kontakty w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych że uw nasi wcześniejsi programiści i informatycy zostali uprowadzeni w niewiadomych okolicznościach.
to treść maila:
Cytat: | Mamy waszych informatyków, jeśli nie spełnicie naszych żądań będziemy każdego dnia wyrywać klawisze z ich laptopów i przesyłać wam klawisz po klawiszu:
Macie natychmiast wyłączyć komputery, macie się reprodukować, żyć w zgodzie z naturą. Zdrowo się odżywiać, nie pić alkoholu, nie palić papierosów i w ogóle i w ogóle. Widzimy każdy wasz ruch.
A to dowód że nie żartujemy
ostrzeżenie
|
Sprawa oparła się o najwyższą instancję. Do prowadzonego śledztwa było wciągnięte Federalne Biuro Śledcze, Policja, MSW, KGB, MI-6, NFZ, MOPS, CIS, PKS, MPK Warszawa, WPT, KPT, ZUS wraz z Trzecim filarem oraz Narodowy Bank Nasienia.
Po wielu miesiącach udało się wpaść na trop ale tak naprawdę nikt nie wie kto stoi za całym tym zamieszaniem. Jednemu z agentów wywiadu udało się zdobyć jedynie zdjęcie prawdopodobnie bossa:
POSZUKIWANY !!
Gdyby ktoś widział tą osobę należy jak najszybciej powiadomić organ ścigania.
Tak więc moi drodzy forumowicze to nie są ukryte dusze, to nie przelewki. Musimy być czujni bo nigdy nie wiadomo kiedy uderzą znowu. |
_________________ Wyrazy szczerego żalu i współczucia z powodu śmierci Ernesta.
Administratorzy, moderatorzy i klubowicze.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-04-09, 16:07
|
|
|
ernesto napisał/a: | Sprawa oparła się o najwyższą instancję. Do prowadzonego śledztwa było wciągnięte Federalne Biuro Śledcze, Policja, MSW, KGB, MI-6, NFZ, MOPS, CIS, PKS, MPK Warszawa, WPT, KPT, ZUS wraz z Trzecim filarem oraz Narodowy Bank Nasienia. |
A także:
Interpol,CIA,,Bundeskriminalepolizei,BAG,ZOLL,Naczelne dowództwo bundeswery,NATO,NASA,ONZ dowództwo ISIS, Tajną agencję Jej Królewskiej Mości. Carabinieri,Mosad,NID i Zespół badawczy Anktartydy. |
|
|
|
|
JIMM [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-04-09, 19:05
|
|
|
<niewiem> kto to wie? |
Ostatnio zmieniony przez JIMM 2015-04-15, 20:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-04-09, 21:56
|
|
|
To agenci STASI. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|