Wysłany: 2015-11-18, 17:42 [D3 02 4.2MPI/LPG
] Problem ze zmieniarka
Witam, posiadam problem. Rozładował mi sie w nocy akumulator ponieważ nie wyłączyłem mmi, odpaliłem auto rozruchem, ale niestety przestała działać zmieniarka, nie wiem co mam zrobic, zmieniarka ciagle pulsacyjnie sie podświetla na mmi wyskakuje blad urządzenia. Od czego zacząć? Druga sprawa to taka, ze chciałbym ustawić zeby mmi włączało sie dopiero po włożeniu klucza, zeby bez klucza po prostu nie działało.
Jesteś pewny że nie wyłączyłeś mmi?? czy po prostu ono samo się nie uspało? Myśle że padła Ci zmieniarka a nawet jestem pewny dlatego że 2 dni temu też ją wymieniłem bo miałem te samo objawy tzn ciągle pulsacyjnie się świeciły przyciski więc zamówiłem drugą i gra z tym że CP niestety jest ale tym już po świętach się zajmę (brak czasu) Także zamawiaj i wymieniaj.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum