Wysłany: 2016-02-10, 18:31 [D2 preFL ALL
] jak zdjąć gałkę wybieraka
Szukałem w necie i jest do a6 tyle, że u mnie ta tuleja się nie odkreca ani na wcisniętym ani wycisnietym przycisku. Mam 2 kasete i tam tez nie moge zdjąć. Jak to zrobic krok po kroku bo moze jest zabezpieczenie jakieś ? Ze zdjęcia z manuala korzystałem i wynika że powinno sie odkrecic tylko ale nie idzie.
Gość [Usunięty]
Wysłany: 2016-02-10, 19:54
djwaldee, Krok po kroku było opisywane ale napisze to dokładnie.
Bierzesz śrubokret płaski i podważasz delikatnie tę aluminiowa stożkowatą tulejke pod cześcia skórzaną(drewnianą w opcji) opuszczasz ja na dól nastepnie wyciągasz i trzymasz guzik w gałce do jego lekkiego oporu i rwiesz gałe do góry cały czas trzymając ten guzik wyciągnięty.
Jak nie idzie po dobroci to rwiesz na chama bo tak mocno siedzi
za to mam problem z montazem gałki. Po zamontowaniu przycisk mam na stałe wduszony. Tak ma byc ? Jak montuje bez odciagnietego to do końca gałka wejśc nie chce, jak na odciągniętym to wchodzi ale przycisk zostaje w sreodku. Potem biegi moge wrzucac bez naciskania przycisku. Tak ma byc ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum