Po uniesieniu podłokietnika po stronie pasażera zablokował się i nie można go w żaden sposób opuścić. Próbowałem na różne sposoby ale nic. Wiem , że lepiej nic na siłę nie robić aby go doszczętnie nie zepsuć zważając na to , że jest dość drogi. Czy może ktoś ma sposób na naprawę? Mam wrażenie , że jakaś zębatka w środku się zablokowała.
Rocznik: 2008
Silnik cm3: 4200
Skrzynia: TT 6 Gang
Zasilanie: PB
Imię: Daniel
Jeżdzę: Touareg V8 420KM Pomógł: 130 razy Wiek: 41 Dołączył: 02 Sty 2015 Posty: 3733 Skąd: Leiningen - DE
Wysłany: 2016-04-04, 19:51
Pewnie drążek idący od przycisku z przodu do zębatki z tyłu się zaciął lub spadł. Nie pozostaje nic innego jak rozebranie podłokietnika. Najpierw ściągasz boczki, są na klipsach ale wystarczy delikatnie podważyć i puszczą. Pod boczkami masz śrubki, które trzymają element w środku, jak go wyjmiesz to na pewno zobaczysz co tam się zablokowało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum