Wysłany: 2016-04-09, 10:43 [D2 preFL ALL
] Montaż navi plus .
Witam właśnie zepsuło mi się moje oryginalne radio delta i chciałbym w jego miejsce założyć navi plus z fl . Przeczytałem wiele wątków na ten temat ale potrzebuje kogoś kto był wstanie dokonać takiej przeróbki najlepiej na południu polski. Z tego co wiem potrzebowałbym radio zmieniarkę ramkę oraz stelaż i chyba jeszcze emulator can , ponieważ mam s8 z 1996r z manualną skrzynią. Proszę o pomoc i wszelkie sugestie pozdrawiam
Rocznik: 1996
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Manual
Zasilanie: PB
Imię: AHC
Jeżdzę: S8 D2 MTM Pomógł: 248 razy Dołączył: 16 Maj 2009 Posty: 5131 Skąd: Těšin
Wysłany: 2016-04-09, 13:10
Chcesz wrzucic caly srodkowy panel z lifta czy tylko navi ? Znalezc ramke 2 din do pre-Fl graniczy z cudem (tym bardziej w zaleznosci od rodzaju drewna)
Chcę wrzucić samą navi ze zmieniarką czytałem że ktoś z mszany dolnej robił takie operacje ale nie mogę znaleźć konaktu. Nie wiem czy bede potrzebował emulator can ?? I jak wyciać ramkę aby było ładnie widziałem że ktoś przesuwał panel klimy na dół i nawet ładnie to wyglądało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum