Witam mam taki problem w audi a8 d3. Nie działa mi subwoofer trzeszczy itp. z tego co wiem jest to problem ze wzmacniaczem (wzmacniacz becker) znalazłem juz uzywany jednak rozni sie ostatnia literka ja mam C a ten uzywany ma (H)I NIE WIEM CZY BEDZIE PASOWAŁ? poza tym nie wiem czy po wymianie trzeba bedzie go kodowac? prosze o odp jezeli ktos sie z tym spotkal pozdr
Rocznik: 1996
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Manual
Zasilanie: PB
Imię: AHC
Jeżdzę: S8 D2 MTM Pomógł: 248 razy Dołączył: 16 Maj 2009 Posty: 5131 Skąd: Těšin
Wysłany: 2016-12-13, 10:25
Po wymianie będziesz miał do usunięcia ochronę komponentu (CP) - więc wizyta w ASO, lub u elektryka/elektronika samochodowego, który się tym zajmuje przy okazji.
Cp nie koniecznie będzie. U mnie w jednym kupionym nie było. W drugim było ale do ogarnięcia, gdzieś o tym pisałem. Więc nie koniecznie aso lub elektryk można samemu ogarnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum