Wysłany: 2017-08-22, 15:54 [D3 02 4.2MPI
] Błotnik przedni przed i po lifcie
Witam, miałem ostatnio przygodę i muszę wymienić przedni prawy błotnik. Szukam używanego ale na allegro praktycznie wszystkie są opisane jako BŁOTNIK A8 D3 2002-2009. Czyli mam rozumieć że te przed i po lificie nie różnią się i obojętnie z którego roku kupię? Pozdrawiam
Rocznik: 2004
Silnik cm3: 3936
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: Karol
Jeżdzę: A8 D3 Pomógł: 184 razy Wiek: 34 Dołączył: 17 Gru 2013 Posty: 6725 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2017-09-16, 18:49
mixer napisał/a:
itam, miałem ostatnio przygodę i muszę wymienić przedni prawy błotnik. Szukam używanego ale na allegro praktycznie wszystkie są opisane jako BŁOTNIK A8 D3 2002-2009. Czyli mam rozumieć że te przed i po lificie nie różnią się i obojętnie z którego roku kupię? Pozdrawiam
kkrzysi0 napisał/a:
Tak, tylko zwróć uwagę na to czy ma led'a w błotniku (później były już w lusterku) - szukaj pod kolor najlepiej
Nie są identyczne.
Po pierwszym lifcie jest delikatnie inny. Przy przeróbce na duży gril z tych przedliftowych trzeba uciąć jedno ucho. Nie wiem jak wygląda sprawa zakładania poliftowych do małego grilla.
Kierunek powędrował w lusterko po drugim lifcie. Czyli na dużym grillu można było mieć keirunek w błotniku lub w lusterku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum