Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: automat
Zasilanie: PB
Imię: Piotr
Jeżdzę: Audi S8
Wysłany: 2010-10-08, 17:31 czy znaczek S8 latwo oderwac???? pytanie
Oczywiscie nie mam zamiaru nikomu odrywać tego znaczka tylko interesuje mnie fakt jak on jest zaczepiony z przodu na grillu i z tylu i czy da rade go oderwac bez śladu na lakierze czy grillu . Moje pytanie sie bierze stąd iż ogladalem jedno audi i wlasciciel mowil ze oba znaczki ktoś mu oderwał ? jak mysliscie prawda to czy może było coś kombinowane przy nim ?
Rocznik: 2005
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: Michał
Jeżdzę: A8
Wiek: 43 Dołączył: 28 Wrz 2009 Posty: 177 Skąd: Poznań/Suchy Las
Wysłany: 2010-10-08, 19:57
Przedni oderwać bez otwarcia maski graniczy z cudem raczej sie uszkodzi niż odczepi
Tylny jest na taśme dwustronną raczej to jest mocna taśma ale da sie odkleić.....
_________________ Miłość od pierwszego kontaktu :-)
mi jak ukraldi oba znaczki to nie musieli maski otwierac:) dodam tez ze mam ( mialem znaczek straego typu s8 i tylnego w seriwsie juz podbno zamowic nie idzie przychodza wszystkiego nowego typu jak po lifcie czyli literka s i 8 .... szkoda ale po wizycie w seriwsie wiem czemu je kradna bo za dwa znaczki po baratach zaplacilem 150-zl bez rabatu kolo 200
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum