|
Autor |
Wiadomość |
deszczyk
Użytkownik
Rocznik: 1996
Silnik cm3: 3.7
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: Adrian
Jeżdzę: Audi A8
|
Wysłany: 2010-12-12, 18:33 [D2 97 3.7PB
] Jak odłączyć Immobilizer
|
|
|
Mam pytanie jak odłączyć Immo bo mam cały czas problem z nim i to zaczyna mnie już denerwować |
|
|
|
|
|
|
|
FOSS
Moje A8
Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4.2Q
Skrzynia: Tip.Sport F1
Zasilanie: PB
Imię: Damian
Jeżdzę: A8 D3
Pomógł: 189 razy Wiek: 48 Dołączył: 14 Maj 2009 Posty: 5844 Skąd: WPR
|
Wysłany: 2010-12-13, 01:38
|
|
|
Kolego deszczyk, o nic zdrożnego Cię nie posądzam i potrafię zrozumieć że potrzebujesz pomocy ale...
moim zdaniem tematy "Jak odłączyć/obejść immobilizer?", "Jak odłączyć/obejść system alarmowy?", "Jak uruchomić auto bez kluczyka?" czy też "Jak otworzyć auto bez kluczyka?" wogóle nie powinny znaleźć się na forum.
Wybacz ale temat ten zamykam.
Poszukaj na forum innych tematów dotyczących immobilizera - tam opisz swój problem a być może okaże się, że są inne rozwiązania tego problemu niż odłączanie immo.
:idea:
Jeżeli nie zgadzasz się z moją decyzją napisz do mnie na PW a wytłumaczę o co dokładnie mi chodzi. W przypadku dalszych wątpliwości zawsze możesz też skierować się z zapytaniem do Admina.
Proszę także abyś nie zakładał ponownie podobnego tematu w tym lub innym dziale - jeżeli zgłosisz do Administracji wątpliwości co do mojej decyzji a temat Twój zostanie jednak uznany za dozwolony to ten konkretny wątek zostanie odblokowany.
Pozdrawiam, FOSS |
_________________ * FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|