Witam mam problem a mianowicie pare dni temu zaczol mi kapac olej na korektor wydechowy dodam ze nie kapie silnika ten wyciek jest na zbiornikiem hamulcowym okolo 50 cm za taka gumowa oslona i kapie olejem silnikowy bo wszystkie plyny sa w normie A dzisiaj przy porannym odpaleniu auta zaczelo cos mi wyc przy dodawaniu gazu odglos dochodzi z prawej strony u dolu tak jagby jakas papa czy cos takiego czy ktos sie domysla co to moze byc czy mial ktos z was podobny problem
pompa wspomagania morze wyje a raczej napewno sprawdz poziom oleju
poziom oleju jest w normie ale mialem problem z serwem ciezko chodzilo ale jutro juz auto odstawiam na warsztat to sie okaze mam nadzieje ze nic powaznego
pompa wspomagania morze wyje a raczej napewno sprawdz poziom oleju
poziom oleju jest w normie ale mialem problem z serwem ciezko chodzilo ale jutro juz auto odstawiam na warsztat to sie okaze mam nadzieje ze nic powaznego
bo z prawej strony chyba ida przewody ktore ida do chlodnicy i moze wyc pompa w skrzyni przez brak oleju
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum