Hey
minal tydzien od remontu jestem akurat na urlopie w Ełku i mam problem auto chodzilo jak cudo po remoncie a teraz jakos tak nie do konca wydaje mi sie ze ma slabsze osiagi i ciezko redukuje tzn. nie jedzie tak jak bym chcial kick down raz jest raz nie ma np. na 4 biegu zamiast zredukowac do 2biegu to rozpedza na 4. Pròbowałem odłaczac kleme i chyba byla poprawa ale tylko na chwile. Wciskam do konca gaz przyspiesza ale nie wbija w fotel jak zredukuje to o bieg nizej lub wogle . Na tipie oczywiscie ok ale to nie ta moc . Do wawki wracam dopiero w weekend aby zdiagnozowac problem w MidParts tam gdzie robilem. Ale moze ktos cos takiego mi :diabel: al? [/i]
[ Dodano: 2012-05-05, 10:17 ]
trasa do Wawki zrobiona podłączyłem pod kompa i mam tylko błąd rezystancja coś tam sonda czyli pewnie padła ale nie wiem która
kikdown raz działa raz nie najgorsze na 4 biegu najpierw muszę sprawdzić przed wyprzedzanie czy mi zredukuje na max bo parę razy się zdarzyło ze zacząłem wyprzedzać a tu du-upa rozpędza się na 4biegu, kilka razy deptanie do końca i załapał co to może być żadnych błędów nie ma ????
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum