Rocznik: 2005
Silnik cm3: 4.8
Skrzynia: 6HP
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Sebastian
Jeżdzę: X5 E53 4.8is Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Sty 2010 Posty: 623 Skąd: Bielsk Podlaski
Wysłany: 2011-05-01, 15:18 SZCZECIN - prośba o obejrzenie samochodu
Witam,
Z Białegostoku do Szczecina mam 700km a szwagier znalazł akurat tam samochód do kupienia.
Jest to A4 1.8T AJL.
Nie liczę na super oględziny, zależy mi przynajmniej na spojrzeniu co i jak i jakiejś krótkiej relacji.
Oczywiście, fajnie by było gdyby ktoś sprawdził miernikiem i VAGa podłączył ale nie będę już wybrzydzał :-P W czwartek lecimy jak coś obejrzeć/kupić tak więc i tak na pewno będziemy w serwisie sprawdzać auto
Jeżeli ktoś znajdzie czas (bardzo proszę ;-) ) to na pewno rozliczę się należycie :mrgreen:
Swoją drogą, może ktoś polecić jakiś serwis w Szczecinie gdzie dobrze sprawdzą samochód przed zakupem?
daj namiar na goscia na pw podlece i sprawdze...mam vaga itd a wlasnie moge sprawdzic auto jestem mechanikiem pod wzgledem techniczno mechanicznym z elektronika mam troszke gorzej...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum