Co sądzicie, żeby spotkać się gdzieś w Poznaniu Naszymi autkami ? Ja akurat jestem w sumie w tym temacie nowy wiec chetnie gdzies podjade pogadać i obejrzeć inne autka
Pozdrawiam serdecznie
Ostatnio zmieniony 12 lis 2010, 08:09 przez JuniorPoznan, łącznie zmieniany 1 raz.
witam chętnie się podłącze ale u nas jakoś licho w tym temacie jeżeli chodzi o poznań :-( jeżeli chodzi o niedzielę to chętnie ta czy następna mi jest bez różnicy myślę że najlepiej na parkingu M1 chyba najlepsze miejsce na spotkanie ustalcie tylko koledzy godzinę a ja się dostosuję :mrgreen: zwerbuję jeszcze kolegę z a8 i podjedziemy we dwóch :d
umawiamy sie na ten zlocik w poz lub okolice? małymi kroczkami zbliża się wiosna więc można coś pomyśleć. W moim miasteczku przybyła ósemka Z pewnością namówię posiadacza na spocik :mrgreen:
WŁADCA PIERŚCIENI JEST TYLKO JEDEN CCCO
NIE MAM MOŻLIWOŚCI ROZKODOWANIA VIN-ÓW!!
Macie jeszcze kolegę casanovak który niedawno uruchomił wreszcie swoje auto i podobnież był chętny wybrać się na jakiegoś spota.
* FOSS motorsport *(PL-Warszawa) inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
i ja chetnie podjade swoim autkiem w koncu niedaleczko
chybazee moze gdzies w Szczecinie bedzie latwiej nie wiem co koledzy na to?
a jak cos to zapraszam do Gorzowa z zachodniopomorskiego i wielkopolski jest blisko no gorzej z kolegami z mazowieckiego ale kto bedzie mogl i mial jak to zapraaszam
pozdrawiam
a zapraszam kolege JuniorPoznan w nasze okolice moze kolega jeszcze kogos namowi zeby na kilka Audiczek przyjechac mozna sie ustawic np na Tesco kolo gieldy albo na gieldzie placow jest kilka to wszystko zalezy ile Audiczek bedzie i kto bedzie mogl i mial czas oczywiscie
pozdrawiam