|
Autor |
Wiadomość |
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-08-20, 20:58
|
|
|
OOO to to chodzi ale zapomniales o USB a to dzis standard! I jeszcze stacja dokowania Iphona uzytego jako awaryjne klocki hamulcowe w S8D3 |
|
|
|
|
|
|
|
Doc
Rocznik: 2006
Silnik cm3: 2.7
Skrzynia: Manual
Zasilanie: ON
Imię: Andrzej
Jeżdzę: A6 C6
Pomógł: 1 raz Wiek: 47 Dołączył: 28 Kwi 2009 Posty: 36 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 2015-08-20, 21:09
|
|
|
Apophis napisał/a: | OOO to to chodzi | Spoko.
Apophis napisał/a: | zapomniales o USB a to dzis standard! I jeszcze stacja dokowania Iphona uzytego jako awaryjne klocki hamulcowe w S8D3 |
Bez problemu. Pamięć CELMA8 automatycznie załączy się do klocków podczas iphone.
|
_________________ 2009-04-28 godzina 21:40 - założyciel forum A8Team.PL. Ps: Polecam iParts.pl |
|
|
|
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-08-20, 21:27
|
|
|
Ok ale prosze podać cene dla forum! |
|
|
|
|
Unseen [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-08-20, 22:04
|
|
|
Kurcze, ja znalazlam jakies nowe czesci do Fiata, zachomikowane u rodzicow, ale nie pamietam co z nimi zrobilam. |
|
|
|
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-08-20, 22:05
|
|
|
Zamontowałas w mercu bo z lepszego metalu ulepione były |
|
|
|
|
Unseen [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-08-20, 22:33
|
|
|
W sumie, to nie ma sie co smiac, bo Fiaty 125p ciagle jezdza. Ostatnio jak bylam w Warszawie, wypatrzylam jednego w bramie. Nastepnego dnia okazalo sie, ze to auto zarejestrowane na kolezanke, po ojcu. Jakis krewny tym jezdzi na codzien. Troche mnie dziwi, ze w tych czasach, ktos chce jezdzic Fiatem, jesli nie traktuje tego jako zabytek.
Kto wie czy te swiatla od Fiata, nie bylyby lepsze od halogenow w poprzednim Mercu ;-) W nocy to prawie jak na swieczkach sie jezdzilo, a w Niemczech na bocznych drogach, to byla masakra. |
|
|
|
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-08-21, 08:46
|
|
|
Kiedys były balonowe żarowki no i fakt samych świateł...nikt nie wiedział tez czy alternator mu dobrze pracuje czy radio wypas-safari5 np nie pobierało pradu z malutkiego akumulatora. problemów fiat miał takich jak A8D3 sporo |
|
|
|
|
Doc
Rocznik: 2006
Silnik cm3: 2.7
Skrzynia: Manual
Zasilanie: ON
Imię: Andrzej
Jeżdzę: A6 C6
Pomógł: 1 raz Wiek: 47 Dołączył: 28 Kwi 2009 Posty: 36 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 2015-11-08, 20:26
|
|
|
A ja znalazłem stare, nasze zdjęcia odnośnie rejestracji, imprezy w Klubie A8Team.PL.
|
_________________ 2009-04-28 godzina 21:40 - założyciel forum A8Team.PL. Ps: Polecam iParts.pl |
|
|
|
|
|
|
|
ernesto
Moje A8
Rocznik: 1996
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic 5HP24
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Ernest
Jeżdzę: A8 D2 S-line
Pomógł: 100 razy Wiek: 40 Dołączył: 06 Wrz 2011 Posty: 3502 Skąd: Ostrowiec Św.
|
Wysłany: 2015-11-12, 23:51
|
|
|
Ja tego nie pamiętam, ale z opowieści słyszałem, że posty były na kartki |
_________________ Wyrazy szczerego żalu i współczucia z powodu śmierci Ernesta.
Administratorzy, moderatorzy i klubowicze.
|
|
|
|
|
miaziol
Moje A8
Rocznik: 1998
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Piotr
Jeżdzę: S8 D2
|
Wysłany: 2016-08-08, 21:17
|
|
|
Odkopię i się dopiszę Bo trochę tego było. Na początku była wierchowina taki komar made in ussr na pedały z biegami w manetce. Potem Motorynka a potem to już poleciało. Była mz trophy, junak, k750, dniepr mt10, osa jakieś wsk po drodze. Z samochodów to nieśmiertelny maluch, miałem syrenkę ale ujeżdżałem też moskwicza mt7 chyba z 1962 roku, był zaporożec duży fiat poloneza się nigdy nie dorobiłem bo wtedy już pojawiały się auta z zachodu i to był nie wąski skok jakościowy. Z komputerów to w piątej klasie podstawówki zostałem obdarowany spektrumną 48k popularnym gumiakiem, po nim był w moim przypadku przeskok na amigę. Po nowości jeździło się na wolumen z łodzi pociągiem oczywiście Swoją drogą pamiętam te legalne copy patry odbywające się w różnych miejscach polski . Prawko zrobiłem mając 18 lat bo wcześniej jakoś nikt mnie nie mógł namówić, w spadku po tamtym okresie pozostał mi brak uprawnień na motocykle pomimo ujeżdżania różnych maszyn co jakiś czas. Jeździć umiem przepisy znam mam w zasadzie wszystkie kategorie po za moto. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|