![]() |
![]() |
![]() |
¤ II OGOLNOPOLSKI ZLOT A8Team-stage3 (ZALICZKI)
Z mojej strony rowniez poszlo
[ Dodano: 2016-08-01, 20:50 ]
Panowie mam 2 pytania:)
1. Sprawa koszuki na zlot , jako ze to moj pierwszy zlot nie posiadam takowej . Macie jakis projekt, bo bym zamówił sobie:)
2. O której godzinie meldujemy sie na miejscu?
chce wiedzieć o której wyjechać i moze w miare możliwości busmy sie na trasie zjechali w jedno? 

[ Dodano: 2016-08-01, 20:50 ]
Panowie mam 2 pytania:)
1. Sprawa koszuki na zlot , jako ze to moj pierwszy zlot nie posiadam takowej . Macie jakis projekt, bo bym zamówił sobie:)
2. O której godzinie meldujemy sie na miejscu?

Audi Ojczyzno moja, tyś jest jak zdrowie, ile Cie trzeba cenić ten tylko się dowie kto Cię stracił...
mlody91, FOSS, adam1671, kasa zaksięgowana !
generalnie czekam jeszcze tylko na MorenoA6 i Przemek21.
niedługo puszczę listkę.
Kto się może z Przemkiem skontaktować?
[ Dodano: 2016-08-02, 21:39 ]
Panowie....(bo klubowiczek niestety nie ma
) ponizej przedstawiam Wam aktualna liste uczestnikow II Ogolnopolskiego Zlotu A8 Team.
Czekam jeszcze na 3 osoby, ale mam potwierdzenie ze beda, wiec "chwilke" poczekam
niemniej jednak prosze o kontakt z Przemek21 bo sie chyba chlopak zaswapowal ze swoja A8 biturbo
groszowe doplaty na razie sobie darujemy, jak cos to rozliczymy sie na zlocie
ale... jako ze kilka osob zrezygnowalo, oraz fakt iz mamy miejsca rezerwowe (ile i jakie dowiem sie jutro) jest jeszcze szansa dla spoznialskich aby wziasc udzial w zlocie. Po prostu pisze do mnie na PW kto, na ile, itp....ja wyliczam kase, wy przelewacie i witamy....
No...to teraz zostaja jeszcze kwestie integracyjne, tj. koszulki, indentyfikatory itp....ktos ma pomysl?. Zeby nie zasmiecac zrobmy osobny temat ....

generalnie czekam jeszcze tylko na MorenoA6 i Przemek21.
niedługo puszczę listkę.
Kto się może z Przemkiem skontaktować?
[ Dodano: 2016-08-02, 21:39 ]
Panowie....(bo klubowiczek niestety nie ma

Czekam jeszcze na 3 osoby, ale mam potwierdzenie ze beda, wiec "chwilke" poczekam

groszowe doplaty na razie sobie darujemy, jak cos to rozliczymy sie na zlocie
ale... jako ze kilka osob zrezygnowalo, oraz fakt iz mamy miejsca rezerwowe (ile i jakie dowiem sie jutro) jest jeszcze szansa dla spoznialskich aby wziasc udzial w zlocie. Po prostu pisze do mnie na PW kto, na ile, itp....ja wyliczam kase, wy przelewacie i witamy....
No...to teraz zostaja jeszcze kwestie integracyjne, tj. koszulki, indentyfikatory itp....ktos ma pomysl?. Zeby nie zasmiecac zrobmy osobny temat ....
to nie jest zwykły napęd...to
piątek, piąteczek, piątuniooooo

lista jest już generalnie skończona
czekam tylko na dice111 - ale tu jest wszystko jasne, niestety nie wiem co z Przemkiem nadal
Kto tam z 3City może go złapać?
Kase mam wpłacić do ośrodka, jak już wszyscy mi wpłacą więc jeszcze chwile poczekam...
poniżej jeszcze lista z aktualnymi numerami pokoi
* U * W * A * G * A
sa jeszcze wolne miejsca, tak więc jak ktoś jest chętny to zapraszam !!!
Przypominam - termin zlotu to 09-11 wrzesień 2016
do dyspozycji mamy jeszcze następujące pokoje :
* 3 segmenty 2 osobowe D2, D3, D4
* 3 segmenty 3 osobowe D37A, D42, D43
* 2 pokoje 2 osobowe P1, P4
* Wolne także segmenty 4-5 osobowe.
piszecie do mnie PW - kto, na ile noclegów, czy wyżywienie, czy altana, ja przeliczam, Wy wpłacacie i się bawimy...
ZAPRASZAMY !!!

lista jest już generalnie skończona

czekam tylko na dice111 - ale tu jest wszystko jasne, niestety nie wiem co z Przemkiem nadal

Kase mam wpłacić do ośrodka, jak już wszyscy mi wpłacą więc jeszcze chwile poczekam...
poniżej jeszcze lista z aktualnymi numerami pokoi
* U * W * A * G * A
sa jeszcze wolne miejsca, tak więc jak ktoś jest chętny to zapraszam !!!
Przypominam - termin zlotu to 09-11 wrzesień 2016
do dyspozycji mamy jeszcze następujące pokoje :
* 3 segmenty 2 osobowe D2, D3, D4
* 3 segmenty 3 osobowe D37A, D42, D43
* 2 pokoje 2 osobowe P1, P4
* Wolne także segmenty 4-5 osobowe.
piszecie do mnie PW - kto, na ile noclegów, czy wyżywienie, czy altana, ja przeliczam, Wy wpłacacie i się bawimy...
ZAPRASZAMY !!!
dzieki,dziekiadam1671 pisze:martin_rs4 słowa uznania za wytrwałość w organizowaniu zlotu.

bedzieAMSTAFF pisze:Kolega z Pabianic będzie na zlocie?