![]() |
![]() |
![]() |
Dokładnie!!FOSS pisze:A nie można z góry ustalić, że zrzucamy się na to drewno od ośrodka po 10 zeta?...martin_rs4 pisze:poproszę aby każdy klubowicz biorący udział w zlocie, zabrał ze sobą jeden 5kg worek brykietu (nie węgla ani temu podobne). Będzie on potrzebny nam do altany grillowej jak również na małe kolacje grillowe przy pokojach (pozwolenie jest).
1. Jest jedno ALE ! Niestety nie wiemy jak jest skonstruowany ten kocioł grillowy w VERANO i czy czasem brykiet nie będzie po prostu za mały i nie powpada w otwory na popiół.Gdyby tak było to będziemy musieli kupić od ośrodka drewno za co policzą 250zł. (co wyjdzie po 10zł na auto) . Mam nadzieje jednak że uda się z brykietem, ale chcę abyście byli świadom sytuacji.
Bo jeżeli istnieje uzasadnione podejrzenie, że ten brykiet i tak może być nie przydatny to po co go kupować?... tym bardziej, że worek brykietu 5kg może kosztować niewiele mniej niż te 10pln
Wezmę LT-ka z wywrotką i na składzie wrzucą ze dwie tonyAMSTAFF pisze:może jeszcze luzem kupimy...bo taniej niż worek w Biedrze... Panowie... Dżentelmeni... Proszę Was
O tym nic nie wiem, może Aga jest w temacie, ale na pewno kubek Mańka jest u nas.Apophis pisze:Jeszcze łyżki jakies z zeszłego roku zostao Erni się opiekuje
Ło... a to ci feler.Apophis pisze:Z przyczyn rodzinnych rezygnuje ze zlota i moje miejsce moge komus odstapić-jest opłacone 2 osoby na cały zlot z altana bez wyżywienia.