![]() |
![]() |
![]() |
Lecimy kolumną na Zakopane - III Ogólnoposki Zlot A8Team
LUKAS pisze: może uda się do kogoś dołączyć.![]()
No ja w drodze "na zlot" raczej z nikim na trasie się nie spotkam bo jadę do Zakopanego już w tą sobotęUnseen pisze:Jak cos, to migajcie swiatlami, ale watpie zeby ktos jechal tak wczesnie :-)

Dodatkowe kilka dni wolnego mi się przyda - muszę zebrać siły do dalszej roboty bo ścisk straszny panuje w moim kalendarzu

* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
...a więc tak...my z LDZ wyruszamy w czwartek o 6 rano w następującym składzie:
1.Cinek
2.preston81
3.AMSTAFF
4.PAWEL1207
5.adam1671
6.dziadek_yoyo ??? (rano potwierdzi)
Plan...Ja z Prestonem spotykamy się z Pawłem i AMSTAFFem na prakingu Castoramy na Jana Pawła II, a następnie lecimy na stacje ORLEN (Katowicka 22, 95-030 Stara Gadka) gdzie będzie na nas czekał adam1671
.
W takim składzie 5-6 aut lecimy za Kraków do umówionego McD, gdzie spotykamy się z Ernim & brygadą ...
Czy jest ktoś, kto leci z północy, bądź np. stolicy w podobnych godzinach porannych i chciałby się dołączyć ????
Jak coś to dzwonić : 516-577-389
1.Cinek
2.preston81
3.AMSTAFF
4.PAWEL1207
5.adam1671
6.dziadek_yoyo ??? (rano potwierdzi)
Plan...Ja z Prestonem spotykamy się z Pawłem i AMSTAFFem na prakingu Castoramy na Jana Pawła II, a następnie lecimy na stacje ORLEN (Katowicka 22, 95-030 Stara Gadka) gdzie będzie na nas czekał adam1671
.
W takim składzie 5-6 aut lecimy za Kraków do umówionego McD, gdzie spotykamy się z Ernim & brygadą ...
Czy jest ktoś, kto leci z północy, bądź np. stolicy w podobnych godzinach porannych i chciałby się dołączyć ????
Jak coś to dzwonić : 516-577-389
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2017, 21:11 przez CINEK, łącznie zmieniany 1 raz.
to nie jest zwykły napęd...to
LUKAS, No to raczej Nas nie napotkasz.
Plan taki wylatuje o 2.20 > nastepnie jestem umówiony z mlody91 na Stacji BP w Dorohuczy (DK12 kierunek Lublin) 3.30 > potem lecimy do ernesto, dojazd ok. 5.30 > nastepnie lecimy do Kielc tam dołączy kolejny uczestnik > ciśniemy na Krk w miejsce umówionego spotkania.
Plan taki wylatuje o 2.20 > nastepnie jestem umówiony z mlody91 na Stacji BP w Dorohuczy (DK12 kierunek Lublin) 3.30 > potem lecimy do ernesto, dojazd ok. 5.30 > nastepnie lecimy do Kielc tam dołączy kolejny uczestnik > ciśniemy na Krk w miejsce umówionego spotkania.