![]() |
![]() |
![]() |
Lecimy kolumną na Zakopane - III Ogólnoposki Zlot A8Team
Lecimy kolumną na Zakopane - III Ogólnoposki Zlot A8Team
Powoli zbliżamy sie do dnia wyjazdu. W tamym roku całkiem fajnie udało sie zorganizować przejazd kolumną kilkunastu 8semek do Slesina, myslę zatem, że i w wtym roku podobnie bedzie jadą do Zakopanego .
Piszemy tutaj, kto, skąd, kiedy, którędy itp... Myslę, że największym punktem zbiorowym będzą okolice Krakowa, ale do tego momentu na pewno uda sie połączyc w spory łańcuch 8semek.
pozdrawiam
Marcin
tak więc centrum PL (Łódź i okolice) kto kiedy ma ma zamiar lecieć?
Piszemy tutaj, kto, skąd, kiedy, którędy itp... Myslę, że największym punktem zbiorowym będzą okolice Krakowa, ale do tego momentu na pewno uda sie połączyc w spory łańcuch 8semek.
pozdrawiam
Marcin
tak więc centrum PL (Łódź i okolice) kto kiedy ma ma zamiar lecieć?
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2017, 20:22 przez CINEK, łącznie zmieniany 2 razy.
to nie jest zwykły napęd...to
ja powiem tak... jako ze Zakopianka jest non stop w rozsypce podobno, to aby uniknac niepotrzebnej straty czasu stojac w korkach i miec cos jeszcze z Czwartku, to mam zamiar wyjechac juz ok. godz. 5-6.00 rano, aby dotrzec do Zakopca kolo poludnia.
Michal sie pewnie do tego czasu spiknie z Ernim kolo Kielc a pozniej ja / my dolaczymy pod KRK.
Od nas (Ldz) licze na towrzystwo w trasie takich osob jak m.in.:
* AMSTAFF
* PAWEL1207
* dziadek_yoyo
* adam1671
i moze jak sie uda to dolaczy :
* mario s8
* preston81
* Lechu
+ osoby se Stolicy badz polnocy...
jesli tylko godzinowo sie spasujemy to kolumna bedzie pokazna
tarsa:
![Obrazek]()
Michal sie pewnie do tego czasu spiknie z Ernim kolo Kielc a pozniej ja / my dolaczymy pod KRK.
Od nas (Ldz) licze na towrzystwo w trasie takich osob jak m.in.:
* AMSTAFF
* PAWEL1207
* dziadek_yoyo
* adam1671
i moze jak sie uda to dolaczy :
* mario s8
* preston81
* Lechu
+ osoby se Stolicy badz polnocy...
jesli tylko godzinowo sie spasujemy to kolumna bedzie pokazna

tarsa:
to nie jest zwykły napęd...to
Hey
Ja ruszam ze stolicy w czwartek, jeszcze nie wiem o której aby dojechać np na 13-15.
Druga sprawa w ogóle nie znam drogi z Warszawy do Zakopanego więc nie wiem którą drogą jechać..
Ja ruszam ze stolicy w czwartek, jeszcze nie wiem o której aby dojechać np na 13-15.
Druga sprawa w ogóle nie znam drogi z Warszawy do Zakopanego więc nie wiem którą drogą jechać..
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez LUKAS, łącznie zmieniany 1 raz.