Ślesin?...
* Domek rodem z PRL
Gdybym wybierał się na wypoczynek z rodziną to na pewno nie zdecydowałbym się na ten standard.
W domku pachniało wilgocią... a raczej lekko śmierdziało.
U mnie lodówka działała z czego byłem bardzo zadowolony bo przez pół dnia woziłem ze sobą cały karton browaru i dzięki niej na wieczornego grilla miałem już pięknie schłodzone.
Gdybym wiedział, że ktoś z kolegów ma problem z lodówką i lekarstwami bez wahania udostępniłbym swoją lodówkę - niestety nic o tej sytuacji nie wiedziałem.
Prysznic - żenada - ale ciepła woda była i grzyba żadnego nie dostałem więc było, minęło, nie ma o co się awanturować.
*Jedzenie
Jakieś było, narzekać bardzo nie mogę chociaż niedzielne śniadanie wydawało mi się lekką mieszanką czegoś świeżego i pozostałości po weselu które odbywało się w sali obok.
*Parking
Moim zdaniem słabo to wypadło bo niby mieliśmy wydzieloną przestrzeń tylko dla nas ale okazało się, że mamy dwa parkingi i to w dwóch różnych końcach ośrodka co w wymuszony sposób dzieliło zlot na dwie grupy.
*Teren ośrodka
Teren teoretycznie zamknięty i strzeżony ale... późnym wieczorem w porze grillowania moją żonę w drodze do toalety zaczepiło 3 nieznanych typów - ciśnienie mi się podniosło

Co gorsza... niedługo później tych 3 nieznanych typów w bezpośredniej bliskości chaty grillowej zaczepiło moją starszą córkę, 11-latkę - ciśnienie podniosło się jeszcze bardziej i nóż w kieszeni otworzył

Nie mam ochoty gdybać co by było gdyby.... przestrzegłem chyba wszystkich rodziców dzieci o tym fakcie którzy byli tam z dziećmi a swoim kategorycznie nakazałem aby oddalały się tylko w towarzystwie moim albo wskazanych przeze mnie "wujków" z naszej ekipy.
Finalnie nic złego się nie stało ale wg. mnie takie sytuacje są niedopuszczalne
Na przyszłość....
Ślesin już poznałem i wolałbym następny zlot spędzić w innym ośrodku

Nie muszę mieszkać w Hiltonie ale w Ślesinie standard był słaby. Jak robiliśmy coroczne ósemkowe spotkania na Summer Cars Party to hotel, mimo tego że też tylko na jedną noc, był jednak w zdecydowanie lepszym standardzie.
Jeżeli głosami osób decyzyjnych padnie ponownie na Ślesin to pewnikiem też przyjadę ale przemyślę zabieranie ze sobą dzieci.