części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

V OGÓLNOPOLSKI ZLOT AUDI A8 - OGÓLNA DYSKUSJA

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 21 kwie 2019, 22:04

marekp750 pisze:TAK czy NIE

Która odpowiedź jest właściwa? I będzie stosowana wobec "wpadających na pogaduchy".
Jeśli odpowiedz FOSSa nie jest wystarczająca i potrzebna jest jakaś większość głosów to odpowiadam :

Podtrzymuje to co Damian napisał wyżej cytując m.in. moje słowa.

TAK - opłata wpisowa obowiązuje każdego wg m.in. pkt. 9e regulaminu zlotu.
Jest to zlot ogólnopolski jprd, a nie spot pod Biedronką, więc obowiązują inne warunki uczestnictwa.
. ...wjazd na parkingi, czy miejsca postojowe będzie oddzielony i wjechać sobie od tak, nie da się, podobnie z uroczysta kolacją czy innymi eventami. To czy ktoś będzie chciał zapłacić i korzystać ze wszystkich ogólnodostępnych atrakcji, pozostawiamy już do jego decyzji..."
Amen..... i alleluja.

[ Dodano: 2019-04-21, 22:04 ]
Preston81 pisze:dzien dobry ja tylko chcialem zapytac o kilka rzeczy bo nadal sie zastanawiam czy jechac czy tez nie w tym roku
- czy jest mozlwosc zabrania czworonoga ze soba ?
- czy jesli ktos ma osobe żywiącą się innaczej czy za wczasu jestesmy w stanie zalatwić sobie jakies dania zastepcze dla takich wlasnie osob np na dzien X zaplanuja golonke lub schabowego czy moge liczyc ze dla mojej zony byliby w stanie zrobic cos co ona moze zjesc (zakaz jedzenia białka / mięsa) ? czy to juz pytac osobiscie dzwoniac do hotelu i powolujac sie na grupe na nasz zlot ?

pozdrawiam
Maciuś dowiem się w tygodniu i dam Ci znać. Jeśli dobrze kojarzę to odnośnie posiłków dla osób ze ", specjalną dietą" bęzie przygotowane odpowiednie menu. Jest tak m.in. z tego względu na liczny pobyt dzieci w ciągu roku, więc menu musi być zróżnicowane odpowiednio.

A psa...hmmm ostatnio jakiegoś w bagażniku woziłeś <jezyk2> <cicho>
to nie jest zwykły napęd...to

Awatar użytkownika
Preston81
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Preston81 » 21 kwie 2019, 22:17

FOSS pisze:
Preston81 pisze:dzien dobry ja tylko chcialem zapytac o kilka rzeczy bo nadal sie zastanawiam czy jechac czy tez nie w tym roku
- czy jest mozlwosc zabrania czworonoga ze soba ?
- czy jesli ktos ma osobe żywiącą się innaczej czy za wczasu jestesmy w stanie zalatwić sobie jakies dania zastepcze dla takich wlasnie osob np na dzien X zaplanuja golonke lub schabowego czy moge liczyc ze dla mojej zony byliby w stanie zrobic cos co ona moze zjesc (zakaz jedzenia białka / mięsa) ? czy to juz pytac osobiscie dzwoniac do hotelu i powolujac sie na grupe na nasz zlot ?

pozdrawiam
Maćku, niestety w tym momencie nie jestem w stanie odpowiedzieć na zadane pytania.
Przyznaję, nie rozmawiałem z hotelem na takie tematy.

Postaram się uzyskać jakąś konkretną i wiążącą odpowiedź zaraz po świętach.

dzieki
jesli o to zywienie chodzi o wykluczenie produktow pochodzenia zwierzecego ...
bądź sobą, wariatów też lubią

Awatar użytkownika
marekp750
Administrator
Administrator

Post autor: marekp750 » 22 kwie 2019, 06:26

CINEK pisze:
marekp750 pisze:TAK czy NIE

Która odpowiedź jest właściwa? I będzie stosowana wobec "wpadających na pogaduchy".
Jeśli odpowiedz FOSSa nie jest wystarczająca i potrzebna jest jakaś większość głosów to odpowiadam :

Podtrzymuje to co Damian napisał wyżej cytując m.in. moje słowa.

TAK - opłata wpisowa obowiązuje każdego wg m.in. pkt. 9e regulaminu zlotu.
Jest to zlot ogólnopolski jprd, a nie spot pod Biedronką, więc obowiązują inne warunki uczestnictwa.
. ...wjazd na parkingi, czy miejsca postojowe będzie oddzielony i wjechać sobie od tak, nie da się, podobnie z uroczysta kolacją czy innymi eventami. To czy ktoś będzie chciał zapłacić i korzystać ze wszystkich ogólnodostępnych atrakcji, pozostawiamy już do jego decyzji..."
Amen..... i alleluja.
<cicho>
CINEK - to nie jest odpowiedź, cały czas piszesz o tym jak ktoś będzie chciał wjechać
na wydzielony parking, brać udział w eventach, czy brać udział w uroczystej kolacji itd.

Ja się pytam o to, że ktoś (ktokolwiek) przyjedzie do hotelu, albo gość hotelowy, czy przejezdna inna osoba, podejdzie do Was na a będziecie na wydzielonym parkingu,
czy w innym miejscu publicznym i będzie chciała porozmawiać to będziecie ją kasować
100 zł/osoby?

Czy organizatorzy boją się odpowiedzieć na to proste pytanie?

Przyjazd na pogaduchy właśnie tak rozumiem (czy osoba z forum świadomie, czy przejezdna zobaczy kilka fajnych aut i postanowi podejść, czy gość hotelowy podejdzie i będzie chciał
chwilę porozmawiać).

Jako ORGANIZATORZY WYPOWIEDZCIE SIĘ:
Czy od osób przyjeżdżających na 1h, 2h czy 3h na pogaduchy do Was będą pobierane opłaty
w wysokości 100 zł/osoby? (a tak jak napisałem w pierwszym poście, nie będą korzystały z
zaplanowanych przez Was atrakcji).

Jest to kluczowa sprawa jak interpretować regulamin. I nie wiem czemu boicie się
na to odpowiedzić.

eed
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: eed » 22 kwie 2019, 07:30

marekp750,

Tak Marku taka osoba bedzie placic 100 zlotych.

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 22 kwie 2019, 08:55

marekp750 pisze:ORGANIZATORZY WYPOWIEDZCIE SIĘ:
Czy od osób przyjeżdżających na 1h, 2h czy 3h na pogaduchy do Was będą pobierane opłaty
w wysokości 100 zł/osoby?
TAK.
to nie jest zwykły napęd...to

Askenzz
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Askenzz » 22 kwie 2019, 09:44

Tak 100 pln i pijemy za Twoje bo będziesz 2-3 h <fujarka> <fujarka> :P

Awatar użytkownika
danishow
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: danishow » 22 kwie 2019, 11:27

marekp750 pisze:...nie jesteście organizatorami więc Wasze zdanie się nie liczy więc po co się wypowiadacie...
Podobnie sprawa wygląda u ciebie, więc po co się udzielasz w temacie?
Drugi Wałęsa ...głos ludu pomorza, czy o co chodzi ? <bezradny>

Wywalicie jeszcze 5 może 10 stron i tak nic się nie zmieni, regulamin jest i obowiązuje wszystkich :P

Farmer73
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Farmer73 » 28 kwie 2019, 11:30

No to jedziemy <chura> . Dobrze będzie spotkać starych znajomych i poznać nowych.
Do A8 to trzeba dorosnąć - emocjonalnie. Było parę VW, 80 b3, A6c5, i w końcu ONA- 8semka.

Awatar użytkownika
Preston81
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Preston81 » 28 kwie 2019, 11:42

jako ze zostaly 2 dni do uiszczenia oplat za zlot chcialem zapytac czy plan zlotu stal sie bardziej jasny i szczegołowy , czy macie juz jakies konkrety co do zagospodarowania czasu dla uczestnikow (sobota), bo w planie jest sporo gdybania o atrakcjach i wypelniana nam czasu zostało bardzo malo czasu mysle ze juz co nie co wiecie bo przez miesiac juz raczej nic nie dodacie do zaplanowanych przez was atrakcji, ja bym chcial poznac wiecej szczegółów jezeli jest taka mozliwosc ? no chyba ze to ma byc niespodzianka to tez zrozumiem :)
Foss ? bedzie ten paintball ? jakie atrakcje sa przewidziane dla dzieci ?
bądź sobą, wariatów też lubią

jordan233
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: jordan233 » 28 kwie 2019, 14:29

marekp750 daj sobie spokój szkoda nerwów <jezyk2> z administracją nie wygrasz hehe :)

dgasek
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: dgasek » 07 maja 2019, 10:17

Cześć

Takie pytanie do Organizatorów ... jakieś potwierdzenie , lista , cokolwiek , że zapłacone , zapisane itd ?

Pozdr
Damian

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 07 maja 2019, 19:51

dgasek pisze:Takie pytanie do Organizatorów ... jakieś potwierdzenie , lista , cokolwiek , że zapłacone , zapisane itd ?
Zrobię to, obiecuję - ale w weekend.
Bo nie ogarniam się czasowo ze wszystkim.
Niestety doba jest dla mnie zdecydowanie za krótka :/
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning

-

dgasek
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: dgasek » 07 maja 2019, 23:40

Hehe, nie tylko dla Ciebie ;)

Dżordż
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Dżordż » 08 maja 2019, 18:39

Może Panowie ...za długo śpicie :P

kuba210796
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: kuba210796 » 09 maja 2019, 00:07

Gdzie dokładnie i kiedy będzie zlot. Komu dokonać wpłaty? Bo nie chce mi się czytać 10 stron gowniburzy ale na zlot chętnie bym wpadł:D

Zablokowany

Wróć do „zlot ogólnopolski”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl