AMSTAFF pisze:Ponawiam pytania które zadałem faktycznie w złym miejscu bo w "zapisach na zlot" i zostały usunięte a mianowicie :
Na co jest wpisowe, bo czytam że na razie nie wiadomo na co.. a kwota 120 zlotych jest oszacowana na podstawie czego? Na oko? No i najwazniejsze.. ceny w Tatrze?
Skąd te ceny 400 zlotych za dobę od osoby?
skoro na Booking w tym terminie kosztuje 548 złotych za dwie osoby i to za dwie doby... To ja się pytam skąd cena 400 złotych za łeb? Co to były

za negocjacje z Hotelem?

dla przykładu podam że ktoś organizuje podobny zlot w centralnej Polsce w mega fajnym ośrodku tylko tydzień później gdzie cały pobyt za 3 dni wyjdzie około 500zlotych od osoby..

MeWaPKP pisze:Zrozumcie, że podejmuje się organizacji naprawdę sporego przedsięwzięcia. Trzeba spiąć hotel, atrakcje, marketing, pr, dział prawny, policję. To jest bardzo dużo koordynacji, w ramach mojego prywatnego wolnego czasu, za który nikt mi nigdy nie zapłaci, a czuje się, jakbym komuś pół rodziny znieważył. Serio.
Kolego, czytaj ze zrozumieniem.
400 zł jest za weekend nie za dobę, więc nie wiem skąd ta insynuacja. Na tę chwilę chyba nie ma sensu tego dalej ciągnąć. Zaprzestaję udzielania odpowiedzi na kwestie niezwiązane z tematem VI zlotu.
[ Dodano: 2021-08-05, 11:16 ]
Unseen pisze:MeWaPKP pisze:Krzysiek-1984 pisze:Ja nie proszę o szczegóły tylko podanie kto jest założycielem???Ale OK cierpliwie czekamy na INFO panie karolu

Zrozumcie, że podejmuje się organizacji naprawdę sporego przedsięwzięcia. Trzeba spiąć hotel, atrakcje, marketing, pr, dział prawny, policję. To jest bardzo dużo koordynacji, w ramach mojego prywatnego wolnego czasu, za który nikt mi nigdy nie zapłaci, a czuje się, jakbym komuś pół rodziny znieważył. Serio.
Bylam na paru spotach i Karol to dobry organizator. Mam nadzieje, ze zlot wyjdzie i uda sie.
Ja A8 nie mam, do Polski nie wybieram sie (kwarantanny zabily podroze dla mnie), ale bede trzymac kciuki za udana impreze.
Dzięki Ag, zawsze miło spędzaliśmy te krótkie chwile na Warsaw A8 "Cenzura".