Rocznik: 1994
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronik CML
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Darek
Jeżdzę: A8 D2 Pomógł: 26 razy Dołączył: 16 Maj 2009 Posty: 954 Skąd: mazowieckie
Wysłany: 2010-08-06, 14:30 Jak powstawiać pdf-y do naszego forum.
Witam panowie pogrzebałem trochę w necie i udało mi się dorwać zeszyty serwisowe.
Chciałem stworzyć temat jak już ktoś na forum wspominał kompendium wiedzy na temat A8.
Są to zeszyty z budową i działaniem różnych podzespołów w naszych autach. Jedyny problem w tym, że wszystkie pliki są pdf z rysunkami, schematami i opisami. I tu moje pytanie. Ze względu na duży rozmiar wszystkich plików( całej biblioteki ponad 120MB), mam problem z powrzucaniem tego na forum. Może ktoś z was ogarnia to lepiej i mógł by podsunąć mi rozwiązanie? Próbowałem wrzucić tylko linki przez ImageShack i inny serwer ale niektóre zeszyty są zbyt ciężkie i też nie chciały mi pójść. Czy w ogóle jest jakaś możliwość.
Dla przykładu wrzucam jeden z zeszytów ale temat jest przekierowywany:
Rocznik: 1994
Skrzynia: Tiptronik CML
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Darek
Jeżdzę: A8 D2 Pomógł: 26 razy Dołączył: 16 Maj 2009 Posty: 954 Skąd: mazowieckie
Wysłany: 2010-08-06, 17:53
dice111, a mógł byś mnie oświecić jak to zrobić. Nigdy nie wrzucałem rapida i dlatego jestem zielony. Jest to dość ciekawa lektura. Nie jak co naprawiać ale zasada działania i budowa każdego elementu.
Rocznik: 1996
Skrzynia: Manual
Zasilanie: PB
Imię: AHC
Jeżdzę: S8 D2 MTM Pomógł: 247 razy Dołączył: 16 Maj 2009 Posty: 5111 Skąd: Těšin
Wysłany: 2010-08-06, 18:24
Wchodzisz na http://rapidshare.com/ klikasz Przeglądaj, wybierasz plik i..Upload
A potem podajesz tylko link (Download Link:)
Jak nie masz konta Premium są ograniczenia (czasowe, wielkościowe i ilość pobrań)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum