|
Autor |
Wiadomość |
arektoporski
Moje A8
Rocznik: 2006
Silnik cm3: 3.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: Arek
Jeżdzę: A8 D3
Pomógł: 1 raz Wiek: 44 Dołączył: 14 Mar 2011 Posty: 93 Skąd: Gdynia/Floro
|
Wysłany: 2013-07-27, 17:41 [D3 06 3.2FSI
] sterownik ABS BOSCH 5.7
|
|
|
Witam , panowie wielka prosba , musze sprawdzic bloki pomiarowe u kogos z was , mianowicie u mnie w blokach pomiarowych ABS na postoju wszystkie czojniki abs pokazuja 1km/h a predkosc auta jest zerowa bo stoje w garazu moze ktos to dla mnie sprawdzic czy ma tak samo ?
[ Dodano: 2013-07-29, 20:22 ]
Widze ze nikt nie ma ochoty podlaczyc vaga pod swoje auto a szkoda , a ze w czwartek ruszam spowrotem do Norwegi zostalem zmuszony kupic sprawny ster , do czwartku ma dotrzec wtedy zamontuje zakoduje i dam wam znac czy ta predkosc na postoju byla przyczyna nie zalaczania sie ACC
Pozdro
Arek |
_________________ Moj Retrofit
Tylna klapa el. ,Dociagi ,Tylne drzwi rolety el. ,Hak holowniczy ,Webasto T90 ,TPMS ,Kierownica F1 (lopatki) ,Brama garazowa ,Kamera Cofania ,TV ,AMI ,Asystent Pasa ,Lodowka ,Zderzak S8 po lifcie ,Asystent Toru Jazdy, zmiana BOSE na BANG&OLUFSEN
ROBIE
RSE DVD
PLAN
szukam podpowiedzi , co jeszcze moge zrobic ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|