Autor |
Wiadomość |
Preston81
Moje A8
Rocznik: 2000
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: tiptronic FBG
Zasilanie: PB
Imię: Maciej
Jeżdzę: S8D2 AQH
Pomógł: 8 razy Wiek: 43 Dołączył: 14 Wrz 2011 Posty: 1805 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2014-02-03, 22:59 naćpana menelka obiła mi błotnik
|
|
|
dziś stoję pod domem rodziców , gadam z kumplem o aucie z daleka mu go pokazuje i co widzę ? zataczające się ludzkie ścierwo naćpana lub nachlane i idzie w kierunku mojego auta mowie sobie auto mam uwalone (brudne) brudniejsze nie bedzie a menelka na bialo ubrana ziuuu po calej dlugosci auta wyciera je swoim kubraczkiem , nagle zaczepia o lusterko odchodzi na bok by zlapac powietrze, ja juz ide w jej kierunku , ona opiera sie dalej chyba ma za zle ze zaczepila sie o lusterko i hamsko z łapy uderza w mój błotnik , więc oczy zaczęły mi płonąc puls przyspieszył i zaczynam sie rozpędzać by dopaść to bydle na szczęście łapie mnie kumpel zdąrzyłem tylko krzyknąć w jej kierunku stosowną wiązankę bydle zachwiało sie przyspieszyło i wypie.... sie na glebe , gdyby nie kumpel to oderwałbym jej głowę bo to już raczej z kobietą nie miało nic wspólnego ale znając życie mogłaby upaść i mkogło stać sie z gównem wszystko ..... kumpel mówi : Maciej stój nie warto jak coś sie stanie jeszcze ty będziesz miał problem i to nie mały wiec olałem to nawet nie zadzwoniłem bo pajaców z policji bo nieroby po ostatnim razie jak miałem z niebieskim gównem przygodę inteligencją nie grzeszyli więc przewidując przyszłośc sadze że musiał bym rozmawiac z kolejnymi pajacami i w sumie nic by nie zrobili tak że mam już nową wgniotę.... sponsored by ludzkie szambo |
_________________ bądź sobą, wariatów też lubią |
|
|
|
|
|
|
|
danielos8
Moje A8
Silnik cm3: 1.9
Skrzynia: Manual
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Daniel
Jeżdzę: e46coupe
Pomógł: 5 razy Dołączył: 20 Sie 2012 Posty: 342 Skąd: Polska
|
Wysłany: 2014-02-04, 00:03
|
|
|
alee lipaa to jak ona się poocierała po brudnym aucie to pewnie jakich rys narobiła czy nie >? ja ostatnio widziałem u mnie z boku odbicie od piłki ale nic poważnego |
_________________ dare to be great
|
|
|
|
|
|
|
|
ernesto
Moje A8
Rocznik: 1996
Skrzynia: Tiptronic 5HP24
Imię: Ernest
Jeżdzę: A8 D2 S-line
Pomógł: 100 razy Wiek: 40 Dołączył: 06 Wrz 2011 Posty: 3502 Skąd: Ostrowiec Św.
|
Wysłany: 2014-02-04, 06:05
|
|
|
Makabra. Ludzie nie mają poszanowania, nic a nic. W sumie zgłosił byś, zabrali by ją na izbę a potem byś się ganiał po sądach o odszkodowanie, bo nie wiadomo jeszcze jakiej grupy społecznej była. A na bank były by problemy z odzyskaniem pieniędzy.
Współczuję Maciek |
_________________ Wyrazy szczerego żalu i współczucia z powodu śmierci Ernesta.
Administratorzy, moderatorzy i klubowicze.
|
|
|
|
|
tomi5
Moje A8
Rocznik: 2005
Skrzynia: Tiptronic
Imię: Tomek
Jeżdzę: A8 D3
Pomógł: 7 razy Dołączył: 18 Sie 2010 Posty: 812 Skąd: Lubin
|
Wysłany: 2014-02-04, 06:56
|
|
|
To jest nic, menelka, napita lub naćpana.
A co jak siedziesz sobie w aucie na parkingu pod marketem podjeżdża hrabiostwo w jakims malym gównie i wysiada stara baba która drzwi otwiera jak by ze stodoły wychodziła i wali nimi w twoje drzwi....
Nosz kurwa takich to odrazu na glebę, a zwrócisz uwage to jeszcze sie oburzy parsknie....
Ale chyba przy takim incydencie mozna wezwac policje i spisac notatke na szkodę powstała w wyniku tego nieudolnego wysiadania??? i deomagać sie odszkodowania z OC sprawcy??
Czasdami nie ma sensu sie kłócić tylko pisać od razu notatkę, tylko czy jest szanasa na wypłatę??
Może niech ktos bardziej biegły sie wypowie w temacie??
[ Dodano: 2014-02-04, 06:57 ]
A menelce trzeba było zasadzic kopa w dupe i odjechać... |
_________________ Forum Audi A6.
Forum Audi A8. |
|
|
|
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-02-04, 07:16
|
|
|
W De takich jelopow co sie rozpychaja na parkingach tez pod dostatkiem.. |
|
|
|
|
szeryfisch
Moje A8
Rocznik: 1988
Silnik cm3: 6600
Skrzynia: AOD
Zasilanie: ON
Imię: Paweł
Jeżdzę: 1978 Lincoln Continental
Pomógł: 44 razy Dołączył: 31 Maj 2010 Posty: 1294 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2014-02-04, 08:24
|
|
|
no to panna miała moc, bo akurat w D2 ciezko zrobic gniota. Nawet butem, kopiac w drzwi. |
_________________ Masz problem z autem? Zapraszam:
Magnice ul.Kwiatowa 1
10km od Wrocławia |
|
|
|
|
|
|
|
CINEK
Moje A8
Rocznik: 2003
Skrzynia: Tip.F1 GNU
Imię: Marcin
Jeżdzę: A8 D3 BFM
Pomógł: 70 razy Wiek: 40 Dołączył: 07 Paź 2012 Posty: 4014 Skąd: Konstantynów Łódzki
|
Wysłany: 2014-02-04, 09:26
|
|
|
szeryfisch napisał/a: | no to panna miała moc, bo akurat w D2 ciezko zrobic gniota. Nawet butem, kopiac w drzwi. |
hahahah .... |
_________________ to nie jest zwykły napęd...to
|
|
|
|
|
JanekS13
Moje A8
Skrzynia: Automat
Imię: Janek
Jeżdzę: A8L D2
Pomógł: 2 razy Wiek: 49 Dołączył: 22 Wrz 2013 Posty: 457 Skąd: Rybnik
|
Wysłany: 2014-02-04, 09:41
|
|
|
martin_rs4 napisał/a: | szeryfisch napisał/a: | no to panna miała moc, bo akurat w D2 ciezko zrobic gniota. Nawet butem, kopiac w drzwi. |
hahahah .... Obrazek |
zgodzę się z kolegą . Mi przespacerowali się po masce dachu i klapie i wgniotek brak
No niestety masakra ostatnio z tymi demolkami |
|
|
|
|
|
|
|
Bartek87
Moje A8
Rocznik: 2015
Zasilanie: ON
Imię: Bartek
Jeżdzę: A8
Pomógł: 2 razy Wiek: 37 Dołączył: 09 Lip 2012 Posty: 174 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2014-02-04, 10:17
|
|
|
Mi miesiac temu obił drzwi pod centrum handlowym, pasata prawie przykleił do mojego auta, ze nie bylo fizycznej mozliwosci by wysiasc bez kontaktu z moim autem. Passat na niemieckich blachach wiec zadzwonilem na policje, ci przyjechali spisali popatrzyli stwierdzili, ze nic nie moga zrobic bo poza droga publiczna ... zostawilem kartke za szyba, oddzwonil po godzinie i sie zaczelo " ty k****, ch*** myslisz, ze jak masz A8 to mozesz grac cwaniak" itd stos inwektyw, on oczywiscie nic nie zrobil, dba o swoje auto a ja jestem ch**** i on "ma w d*** moje a8". Ot taka gadka z burakiem, pewnie na miejscu jeszcze by sie rzucił z łapami... |
|
|
|
|
tomi5
Moje A8
Rocznik: 2005
Imię: Tomek
Jeżdzę: A8 D3
Pomógł: 7 razy Dołączył: 18 Sie 2010 Posty: 812 Skąd: Lubin
|
Wysłany: 2014-02-04, 10:45
|
|
|
Kolego jak policja przyjeżdża i mówi że nic nie może zrobić, to trzeba było h.... lusterko urwać i odjechać. |
_________________ Forum Audi A6.
Forum Audi A8. |
|
|
|
|
|
|
|
eRBe
Użytkownik
Rocznik: 2002
Silnik cm3: 1800
Skrzynia: Manual
Jeżdzę: Toyota/Fiat
|
Wysłany: 2014-02-04, 11:14
|
|
|
tomi5 napisał/a: | Kolego jak policja przyjeżdza i mówi że nic nie może zrobić, to trzeba było hujowi lusterko urwać i odjechać. |
Osobiście nie jestem za takimi rozwiązaniami ale coraz częściej widzę, że chyba nie ma innej siły na takich palantów... Tylko czy to ich czegoś nauczy?
Swoją drogą autorowi współczuje. Jest jakaś szansa na odszkodowanie czy ni hu hu? |
|
|
|
|
Preston81
Moje A8
|
Wysłany: 2014-02-04, 12:08
|
|
|
ni hu hu bo niby skąd , a to co kolega bartek 87 napisał tez mnie spotkało policja ma w D dlatego po te scierwa nawet nie dzwonie bede glanowal takie auta albo opony bede ciąl jak zobacze jakas wgniote lub zadrapanie , pod m1 w poznaniu jakis oszolom tez musial wysiadac jak basza bo listwe na drzwiach mi obdarł ale nei widzialem tego za ręke też nie złapałem , a pod blokiem jak parkuje tez widuje debili parkujacych tak ze nawet nie mozna dosjc do drzwi i wsiąść kupiłem sobie nawet kamerke z czujnikiem ruchu jak stoje pod blokiem czasem ją włącze i monitoruje swój pojazd lekka obsesja ale poźniej takie naprawy nie kosztują 5zł ....a mam punkt zaczepienia w postaci nr rejestracyjnego auta ktore stało obok , dbam i mam na to patrzeć jak mi dewastują auto ... nagorsze jest to jak już gdzies na forum pisał FOSS że nawet mozesz kogos za reke zlapac zadzwonic na policje to i tak koles sie wywinie taki kraj szambo |
|
|
|
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-02-04, 13:45
|
|
|
Panowie prawda. Kiedys na podworku szalal sobie gnojek co do drugiego bloku na imprezke przyjechal. Popil i pokazywal co te jego alfa romeo potrafi. Nie dosc ze mi zastawil auto to jeszcze bylo cale w piachu,wezwalem palicje i..."my nic nie mozemy zrobic" wzialem wiec duzy noz i nastepnego wieczora poszly w pizdziec 4jego opony i jakies weze,wiazki pod maska. Gnojek po weekendowej imprezie jak zobaczyl auto to wezwal policje ktora stwierdzila-zgadnijcie co? Jednak tym razem pod naciskiem moich sasiadow kazali mu usunac auto. I dopilnowalismy zeby jego kolesie pomogli mu je wypychac. |
|
|
|
|
Preston81
Moje A8
|
Wysłany: 2014-02-06, 21:41
|
|
|
dodam ze do pelni szczescia dzis jakis pajac przytarl mi przedni zderzak .... |
|
|
|
|
|
|
|
beyer28
Moje A8
Skrzynia: Tip+F1
Imię: Mariusz
Jeżdzę: A8 D2 FL & Calibra 2.0 8V
Pomógł: 5 razy Wiek: 38 Dołączył: 14 Sie 2013 Posty: 871 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2014-02-06, 22:58 Re: naćpana menelka obiła mi błotnik
|
|
|
preston81 napisał/a: | olałem to nawet nie zadzwoniłem bo pajaców z policji bo nieroby po ostatnim razie jak miałem z niebieskim gównem przygodę inteligencją nie grzeszyli więc przewidując przyszłośc sadze że musiał bym rozmawiac z kolejnymi pajacami i w sumie nic by nie zrobili tak że mam już nową wgniotę.... sponsored by ludzkie szambo |
policja w niczym Ci nigdy nie pomoże, a wręcz przeciwnie. Menda całe życie będzie mendą.
Posłuchajcie tego, coś w temacie http://damodrzexxx.wrzuta...der_niziol_maku |
Ostatnio zmieniony przez beyer28 2014-02-11, 19:12, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
|