Wysłany: 2014-07-11, 23:15 Odradzam serwice Lopinski Madalinskiego w Szczecinie.
Jak w temacie.Radze omijac szerokim lukiem.Nie wiem dlaczego ludzie tam sa tak niemili.Kosztorysy napraw sa oparte o "wewnetrzne przekonanie".Klient nie ma prawa wiedziec jakich czesci beda uzywali do naprawy.W/g ich zdania powinno wystarczyc ze na pudelku jest znak VW-Audi.I jeszcze mnie bezczelnie naciagnac probowali na regolacje nieistniejacego w moim aucie czujnika.
Rocznik: 2010
Silnik cm3: 2.0
Skrzynia: manual
Zasilanie: PB
Imię: Piotr
Jeżdzę: evo x
Wysłany: 2015-02-28, 23:13
Tez jak najbardziej odradzam. Serwis specjalizuje się w wymianie filtrów i płynów i wystawieniu faktury powyżej 4 tys za takowe czynności. A jak trzeba coś naprawić to rozkładają ręce albo po błędnym zdiagnozowaniu narażają klienta na kolejne koszty. W moim aucie po strojeniu przywrocili sterownik na fabryczny! Mimo że tuning był wykonany przez Abt i mówiłem im żeby tego nie robili.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum