|
Autor |
Wiadomość |
NewGuy
Użytkownik
Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Automat
Zasilanie: PB
Imię: Karol
Jeżdzę: A8 D3
|
Wysłany: 2014-11-04, 21:18 [D3 02 4.2MPI
] Zawieszający się MMI
|
|
|
Witam Panów forumowiczowych znachorów, czy spotkał się ktoś z czymś takim jak wieszający się MMI?
Naświetlę trochę dzisiejszą sytuację.
Gra sobie radyjko, przy próbie ściszenia zauważyłem, że nie mogę nic zrobić, ani przełączyć na inne opcje jak np zawieszenie, nawigacja czy co kolwiek. Pojawia się czarny ekran, po chwili wyskakuje logo audi co świadczy o uruchamianiu się systemu na nowo.... z tym że potrafi trać to nawet ponad 5 min. Inna sytuacja to po odpaleniu auta wyświetlacz nie wysuwa się, widzę przez szparę, że jest zapalony i wyświetlone jest owe logo audi i tak z dobrych parę min.
Podkreślę, że w tym czasie nie jest podświetlony panel przycisków od MMI oraz żaden guzik od niego nie działa. |
|
|
|
|
|
|
|
NewGuy
Użytkownik
|
Wysłany: 2014-11-09, 13:36
|
|
|
Witam ponownie, jeżeli komuś by to przybliżyło to zauważyłem że monitor wysuwa się od razu, wszystko działa bez zastrzeżeń jeżeli:
-przed zaplonem przekrecę w pierw kluczyk w pozycje 1 i poczekam, aż elektryka się załączy w tedy MMI zaskoczy
- przed zgaszeniem auta wyłączę MMI sam z ręki |
|
|
|
|
|
|
|
aro51
Moje A8
Rocznik: 2012
Silnik cm3: 2.0
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: Arek
Jeżdzę: F11
Pomógł: 38 razy Dołączył: 23 Lis 2010 Posty: 614 Skąd: Mazowieckie
|
|
|
|
|
NewGuy
Użytkownik
|
Wysłany: 2014-12-01, 13:20
|
|
|
Witam, dla następnych. Tak jak kolega mówił, zrobiłem aktualizację, wszystko wróciło do normy Można zamknąć. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|