|
Autor |
Wiadomość |
Konradviper
Moje A8
Rocznik: 1997
Silnik cm3: 4,2
Skrzynia: Manual
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Konrad
Jeżdzę: S8 D2 ahc i A80 b2Q ahc
|
Wysłany: 2015-01-20, 18:04 [D2 preFL ALL
] Czego mi brakuje w bagażniku
|
|
|
Ostatnio doprowadziłem do porządku swój bagażnik - pranie tapicerki, farbowanie na czarno, naprawa oświetlenia, montaż wzmacniaczy, antena, demontaż niepotrzebnych elementów audio, gps itp.
I przy okazji mam dwa pytania:
Czy w bagażniku w d2 powinna być jakaś wykładzina na "suficie"?
U mnie ne ma nic, goła blacha i jakoś mi to nie pasuje, bo to by było jedyne miejsce we wnętrzu auta z gołą blachą na wierzchu.
Czy wnęka po poawej stronie, nad akumulatorem powinna być od reszty jakoś odgrodzona?
Ja nie mam przegródki ale są w tapicerce jakieś szczeliny gdzie mogłaby być żamontowana niska przegroda. |
|
|
|
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-01-20, 18:05
|
|
|
Nie wiem jak były wypuszczane nowe ale przegródki akumulatora są dośc rzadkie a wykładzina na suficie chyba wszedzie nie istniała. |
|
|
|
|
|
|
|
krzychu22.p1i
Moje A8
Rocznik: 2000
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: ZF
Zasilanie: PB
Imię: Krzysiek
Jeżdzę: sporadycznie
Pomógł: 127 razy Dołączył: 14 Sie 2011 Posty: 3149 Skąd: Oderwany od rzeczywistości
|
Wysłany: 2015-01-20, 18:24
|
|
|
Konradviper napisał/a: | Czy w bagażniku w d2 powinna być jakaś wykładzina na "suficie"? |
FL nie ma, jest goła blacha i maskownice głośników. Tylko w jednej pozycji można oglądać sufit bagażnika, jest to niewidoczny element.
Konradviper napisał/a: | Ja nie mam przegródki ale są w tapicerce jakieś szczeliny gdzie mogłaby być żamontowana niska przegroda. |
Była cała maskownica jak i coś deseń dodatkowej półeczki. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|