Panowie, wczoraj w nocy jakieś debile próbowali ogołocić mi audi ze wszystkich wartościowych przedmiotów... Wyrwali z mocowania lusterko kierowcy razem z przewodami i zostawili na ziemi (ktoś wie czy da się to naprawić? ) Zaczęli wyłamywać grill przedni ale dali sobie spokój po ułamaniu 6 czy 7 zaczepów, ukradli znaczek w grilla przedliftowy, znaczek z klapy przedliftowy S8 podróbę za 20zł i ten duży znaczek z klapy . W zeszłym roku skradli mi dekielki to teraz już trzymałem schowane w bagażniku to się wzięli za to... Masakra... Jakby Wam kiedyś wpadł w ręce używany znaczek tylny podróbka plastikowa to dajcie znać na PW... Najbradziej szkoda lusterka bo składane i chyba z fotochromem . Ma ktoś z Was może na sprzedaż znaczek w grilla albo całego grilla za dobry pieniądz? I znaczki na klapę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum