|
Autor |
Wiadomość |
Lechu
Moje A8
Rocznik: 2001
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tipronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Xxx
Jeżdzę: D2
Pomógł: 5 razy Wiek: 39 Dołączył: 14 Maj 2009 Posty: 666 Skąd: wielkopolska
|
Wysłany: 2015-07-11, 13:45 [Wielkopolskie] Warsztat ASB
|
|
|
Poszukuję warsztatu gdzie uczciwie i rzetelnie sprawdzą mi skrzynie i olej i go wymienią jak zajdzie taka potrzeba (a raczej na pewno).
Ktoś jest w stanie polecić ?
Dzięki |
|
|
|
|
|
|
|
chlebi
Użytkownik
Rocznik: 2003
Skrzynia: tiptronic
Imię: Mateusz
Jeżdzę: A8 D3
|
Wysłany: 2015-07-11, 14:41
|
|
|
Ja z Ostrowa Wlkp pochodzę a i tak jechałem do ASB Długołęki pod wrocław na zabawy ze skrzynią |
|
|
|
|
|
|
|
PiotrekS
Moje A8
Rocznik: 2015
Silnik cm3: 4.0
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: Piotrek
Jeżdzę: A8L
Pomógł: 13 razy Dołączył: 21 Paź 2009 Posty: 124 Skąd: WLKP
|
Wysłany: 2015-07-12, 10:19
|
|
|
Polecam firme ZfTronic z Baranowa na ulicy Radosnej 4. Wymienialem olej. Wszystko ok. Specjalizuja sie w automatach grupy vag |
_________________ Pozdrawiam
PiotrekS |
|
|
|
|
Kris V8
Użytkownik
Rocznik: 1997
Skrzynia: Tiptronic
Imię: Krzychu
Jeżdzę: A8 D2
|
Wysłany: 2015-10-13, 18:37
|
|
|
Ja z własnego doświadczenia mogę polecić gościa z Baranowa ul. Skryta 4 - Daniel Buda. Robił mi skrzynię, remont , uszczelnienie i oczywiście olej itp. Całość kosztowała duuuuzo taniej niż wycenil Pan "Stefurak" , który w dodatku ma wymagania z d... wzięte - minimum pół baku benzyny.. Po co do wymiany, remontu skrzyni pół baku benzyny?? Komentarz pozostawiam dla siebie.
W każdym razie, szukając firmy która zajmie się remontem obdzwonilem i pytałem w wielu miejscach, Daniel był najtańszy a do tego szczerze - bardzo w porządku gościu z niego, do pogadania a nie jak reszta kasy bierze od groma a zachowują się jakby robili za darmo, wielka laska!
P. S. Absolutnie nie robię specjalnej reklamy, wyglaszam jedynie swoje zdanie w oparciu o własne doświadczenia. |
_________________ Pozdr,
Kris V8
Moja "Letty": https://youtube.com/watch?v=NNapFhqdhcA |
|
|
|
|
|
|
|
Preston81
Moje A8
Rocznik: 2000
Skrzynia: tiptronic FBG
Zasilanie: PB
Imię: Maciej
Jeżdzę: S8D2 AQH
Pomógł: 8 razy Wiek: 43 Dołączył: 14 Wrz 2011 Posty: 1805 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2015-10-13, 18:54
|
|
|
ile płaciłeś ?i konkretnie za co |
_________________ bądź sobą, wariatów też lubią |
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-10-13, 19:26
|
|
|
Kris V8 napisał/a: | Po co do wymiany, remontu skrzyni pół baku benzyny?? Komentarz pozostawiam dla siebie. |
Do testów drogowych. Jak dasz auto na rezerwie to oczywiste że nikt nigdzie nie pojedzie. takie samo wymaganie miał Łoboda ale moim autem testowo przejechał...2km |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|