Witam ma drobny problem z zamkiem otóż auto mogę zakluczyć i odkluczyć przy pomocy pilota, jednak gdy chce to zrobić tradycyjnie kluczykiem to auto mogę jedynie zakluczyć, gdy przekręcam kluczyk w pozycje otwarcia rygli dosłownie na chwile w aucie zapala się oświetlenie kabiny jak ma to miejsce normalnie i zaraz gaśnie, natomiast rygle w ogóle nie reagują i auto pozostaje zamknięte. Czy jest to jakaś funkcja deadlocku jak mają Volva czy po prostu wkładka jest uszkodzona? Próbowałem różnych kombinacji kręcenia kluczykiem i jedynie to co mi się udało to po 3 razach ustawienia kluczyka raz za razem w pozycje odkluczania oświetlenie kabiny zapaliło się na dobre a rygle dalej zamknięte. Nawet gdy odklucze auto przy pomocy pilota i zamknę je kluczykiem ponowne otwarcie też możliwe jedynie przy pomocy pilota.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum