fakt 2.0tdi ma okropny dźwięk ale osiągami oraz prowadzeniem , pokonywanie zakrętów przebija twoje a8 <jezyk>
No to wyskoczmy na trase Wrocław-Frankfurt-te 200konne tdi się rozpadnie jak pocisne 200+ a wiem że moje A8 potrafi. Szwagra 140konne tdi to może mnie cmoknać.
Czasy podniecania się traktorami przemineły u mnie wraz z dodawaniem do silników ECU
No panowie nie ma co nie doceniać 2.0 tdi i innych diesli bo można się zdziwić . Moje poprzednie audi A6 c6 2.0 tdi bardzo mocno przerobiłem dołożyłem quattro silnik po modyfikacjach pokazał 240 KM nie był to koniec , wyszło by więcej lecz trzeba by było wymienić wtryski i pod 300 KM można było celować. Dzwięk po usunięciu dpfa wstawiona rura 3 cale do połowy auta i dalej fabryka też nie brzmiał żle . ludzie się oglądali co to jedzie (dodam że nie było głośno w środku ) . Fakt że silniki 2.0 tdi klekoczą i to może przeszkadzać . Mnie też troszkę zaczynal denerwować zapach z wydechu . Ale nie mogę powiedzieć złego słowa na ten silnik .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum