|
Autor |
Wiadomość |
Tomek_Iran
Użytkownik
Rocznik: 2001
Silnik cm3: 4200
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Tomek
Jeżdzę: Audi S8 D2 360KM
|
Wysłany: 2015-09-20, 14:18 Pranie tapicerki EKO MYJNIA Olsztyn. ODRADZAM!
|
|
|
Odradzam wszystkim zostawianie samochodu partaczom z "firmy" EKO MYJNIA lub ECO MYJNIA (Na własnej stronie mają podane dwie nazwy)
Sprzęt z PRL-u
Srodki do skóry, tapicerki i prania wykładzin to juz w ogóle porażka.
Druga sprawa. Auto po ich "praniu", ktore wykonywane jest pod czyimś prywatnym domem i które wykonuje jakiś koleś który ciagle się spieszy, jest niedokładny, jest nadal brudne a w dodatku odkurzacz parowy którego uzywaja tak zmoczył mi dywany ze mineły 3 dni( było ciepło i wietrznie) a tam nadal jest mokto i zaczyna smierdziec.
Przy podliczaniu ceny doliczają jakieś usłygi które totalnie nie były wykonywane.
Ceny mają dość duze.
Ogólnie firma krzak. Trzeba tam być żeby to zobaczyć.
Gorąco NIE POLECAM. |
|
|
|
|
|
|
|
aro51
Moje A8
Rocznik: 2012
Silnik cm3: 2.0
Zasilanie: ON
Imię: Arek
Jeżdzę: F11
Pomógł: 38 razy Dołączył: 23 Lis 2010 Posty: 614 Skąd: Mazowieckie
|
Wysłany: 2015-09-20, 15:02
|
|
|
Tomek_Iran, to co napisałeś jest i tak niewiarygodne bo rejestrujesz się dziś na forum i odrazu konkretnie objeżdzasz jakąs firme. Mi to na kilometr smierdzi nieuczciwa konkurencja, a reszta zrobi co zechce <jezyk> |
_________________ Zdjęcia Audi A6 i A7
Zawór recyrkulacji EGR Audi A6 C7 2.0 177 KM. |
|
|
|
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-09-20, 15:41
|
|
|
aro51, Racja śmierdzi ale twój post bedzie póki co doskonale podważał temat do czasu az sie nie odezwie ktos w sprawie. |
|
|
|
|
Tomek_Iran
Użytkownik
Rocznik: 2001
Silnik cm3: 4200
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Tomek
Jeżdzę: Audi S8 D2 360KM
|
Wysłany: 2015-10-20, 16:46
|
|
|
aro51 napisał/a: | Tomek_Iran, to co napisałeś jest i tak niewiarygodne bo rejestrujesz się dziś na forum i odrazu konkretnie objeżdzasz jakąs firme. Mi to na kilometr smierdzi nieuczciwa konkurencja, a reszta zrobi co zechce <jezyk> |
Nie mam w tym zadnego interesu oprócz uchronienia innych uzytkowników przed partactwem.
Sytuacja była następująca:
Kupiłem auto z zaszczurzonym wnętrzem, sprzątnałem wszystko. Zarejestrowałem się na forum gdyż interesuje się zawsze moimi samochodami, lubię przy nich majsterkować i nie rzadko potrzebuję pomocy innych uzytkowników przy tym czy innym samochodzie.
Następnie pojechałem do Olsztyna gdzie umowilem sie na "pranie" tapicerki + podsufitka, fotele, boczki ogólnie chciałem aby było to zrobione kompleksowo. A wyszło im jak wyszło. Opisałem wszystko i stwierdzam ze nie było to warte ani grosza!
Dlaczego jesteś tak skory do takich podejrzeń? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|