|
Autor |
Wiadomość |
bydlaczek
Rocznik: 2006
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: Marek
Jeżdzę: A8 D3
|
Wysłany: 2016-01-22, 00:26 [D3 ALL
] AMI D3 2006 - lokalizacja
|
|
|
Witam,
posiadam D3 z 2006r z poliftowym zegarem (ze względu na aktywny tempomat), jako źródło sygnału w MMI mogę wybrać CD/TV (analog)\radio\AUX1\AUX2 i teraz moje pytanie, czy mając te źródła do wyboru mam gdzieś złącze AMI i wystarczy dokupić adapter, czy niekoniecznie.
Chętnie zamontowałbym w samochodzie coś, co umożliwia słuchania muzyki z USB, szczególnie audiobooków, ale za cholerę nie wiem jak,
czekam na odpowiedzi i pozdrawiam.
Marek |
|
|
|
|
|
|
|
drago_o
Moje A8
Rocznik: 2004
Silnik cm3: 3936
Imię: Karol
Pomógł: 184 razy Wiek: 34 Dołączył: 17 Gru 2013 Posty: 6725 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 2016-01-22, 06:33
|
|
|
bydlaczek napisał/a: | posiadam D3 z 2006r z poliftowym zegarem |
To nie jest poliftowy zegar.
bydlaczek napisał/a: | jako źródło sygnału w MMI mogę wybrać CD/TV (analog)\radio\AUX1\AUX2 |
Masz 2xAux czy może AV? Masz z tyłu RSE z wejściami AUX?
bydlaczek napisał/a: | czy mając te źródła do wyboru mam gdzieś złącze AMI |
AMI montowane jest w schowku pasażera i jesli go tam nie ma, to nie. bydlaczek napisał/a: | Chętnie zamontowałbym w samochodzie coś, co umożliwia słuchania muzyki z USB, szczególnie audiobooków, ale za cholerę nie wiem jak, |
Montaż jest banalnie prosty. Śmiało można się podejmowac samemu a jesli nawet nie to jest wiele firm, które mogą Ci to zamontować. |
_________________ Moje D3:
http://www.fotosik.pl/u/dragonek1990/album/1562323
Chomik pełen informacji, instrukcji (EN/PL):
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG |
|
|
|
|
|
|
|
aro51
Moje A8
Rocznik: 2012
Silnik cm3: 2.0
Imię: Arek
Jeżdzę: F11
Pomógł: 38 razy Dołączył: 23 Lis 2010 Posty: 614 Skąd: Mazowieckie
|
|
|
|
|
bydlaczek
Rocznik: 2006
Silnik cm3: 4.2
Imię: Marek
|
Wysłany: 2016-01-26, 16:54
|
|
|
Witam,
AMI nie mam, wynalazłem na alledrogo interfejs podłączany do światłowodu zmieniarki umożliwiający odtwarzanie mp3, pewnie zamontuję coś takiego jaki się pogoda poprawi, chociaż do audiobooków wystarczyłoby, żeby podłączyć jackiem telefon.
Dzięki za wskazówki (chociaż zaskoczył mnie fakt, że mogę wybrać zewnętrzne źródło w mmi a nie ma do tego wyprowadzonych złącz) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|