|
Autor |
Wiadomość |
daniosk
Użytkownik
Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4200
Skrzynia: tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: Daniel
Jeżdzę: A8 D3
|
Wysłany: 2016-01-29, 23:01 [D3 02 4.2MPI
] Panel MMI, naprawa, wymiana, zakup
|
|
|
Hej.
Czy orientujecie się kto jest w stanie naprawić panel MMI, mam problem z jego działaniem. Mogę kupić, używkę, lub jakiś na części, może uda mi się wskrzesić:) |
|
|
|
|
|
|
|
mkbewe
Moje A8
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tip EYC GQF
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Tomasz
Jeżdzę: A8D3
Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 13 Mar 2015 Posty: 1063 Skąd: Śląsk
|
Wysłany: 2016-01-30, 06:43
|
|
|
a co nie działa ? |
|
|
|
|
|
|
|
daniosk
Użytkownik
Silnik cm3: 4200
Skrzynia: tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: Daniel
Jeżdzę: A8 D3
|
Wysłany: 2016-01-30, 07:51
|
|
|
Ogólnie był zasyfiony. Rozebrałem, wyczyściłem, okazało się, że (może podczas czyszczenia) brakuje kilku drobnych SMD, mimo wszytsko działał poza funkcjami CAR i SETUP( nie były podświetlone), później gość naprawiąjący teewizory itp. wlutował kilka elementów, ale chyba coś pogmatwał i osłabło podświetlenie, a przciski nieaktywne zaczęły świecić mocno( mimo iż nie działały). Teraz mam tak, że... Rolka lewo, prawo działa- Ale nie można nią zatwierdzić. Przyciski ledwie się tlą, ale navi wyjezdza i po sekundach się chowa. Nie mogę włączyć CD, bo zmieniarka zgłupiała, a pozostałe przciski raz działają, raz nie, ale setup car jak nie dawały oznak życia, tak pozostało:) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|