Ogłoszenie 

części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Poprzedni temat «» Następny temat
[D2 FL ALL ] Różnica w atrapach przedniego zde  
Autor Wiadomość
Eriu 
Moje A8

Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4200
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Robert
Jeżdzę: A8 D3 Long
Wysłany: 2016-01-30, 19:14   [D2 FL ALL ] Różnica w atrapach przedniego zde

Witam , napisze ten temat jeszcze raz ponieważ poprzedni przed chwilą ktoś zablokował ..

Jaka różnica jest w bocznych atrapach przedniego zderzaka pomiędzy całą atrapą a tą z 2 części ponieważ kupiłem zderzak bez kratek i nie wiem które będą pasować,

Dodam zdjęcie poglądowe mojego zderzaka

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBB.JPG
Plik ściągnięto 34 raz(y) 105,06 KB

AAAAAAAAAAAAA.JPG
Plik ściągnięto 27 raz(y) 136,63 KB

Gość
[Usunięty]

Wysłany: 2016-01-30, 19:15   

Zablokował bo powtarzasz to co było opisywane nie raz i nie stosujesz tagów. trza sie nauczyc tu zyć

Mrozu76 
Moje A8

Rocznik: 1997
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic 5hp24
Imię: Przemek
Jeżdzę: A8 D2
Wysłany: 2016-01-30, 19:22   

nie awanturuj sie tak i nie pisz postow pod postami. edytuj. jestes tu nowy, wiec przyjmij krytyke i zastosuj sie do panujacych tu zwyczaji, a ktos napewno Ci pomoze

Gość
[Usunięty]

Wysłany: 2016-01-30, 19:27   

Sam redagowałem regulamin i prosciej byc nie może,akceptowałes go przed rejestracją-to nie jest po to by utrudniało życie ale go ułatwiało.

Co do 20minut ja się zarejestrowałem po 2 miesiącach czytania i nie klepałem tematów od pierwszych minut co dlaczego z czym i po co bo to juz było.

Eriu 
Moje A8

Wysłany: 2016-01-30, 19:36   

Potrzebowałem coś na szybko się dowiedzieć a widzę tu sporą liczbe użytkowników więc liczłem na szybką odpowiedz a co dostałem ? Krytyke .. Każdego nowego tak traktujecie ?
zamiast napisać post zebym poprawił temat, to odrazu blokada i ch..j i skąd ja mam wiedzieć co jest nie tak a nie mam czasu czytać godziny regulaminu .. i tak na przyszłość to wszystko jest dla ludzi .. nikt niczego od razu nie wiedział

krzychu22.p1i 
Moje A8

Rocznik: 2000
Skrzynia: ZF
Zasilanie: PB
Imię: Krzysiek
Jeżdzę: sporadycznie
Wysłany: 2016-01-30, 19:38   

Eriu, potrzebujesz kratek zespolonych. Dzielone od tych całych różnią się długością. Dodatkowo te całe są na równi wysokie jak grill dolny.

Oo znalazłem takie coś, http://allegro.pl/audi-a8...5937508199.html

Zmierz i będziesz wiedział na 100%.

Aby nie powielać to zacytuję:
Cytat:
- 2 częściowa :osobno osłonka na halogen i dalej kratka jako dwa odrębne elementy (aby sprawdzić wystarczy zmierzyć wnękę - pomiar górnej części 30,5cm)

- 1 częściowa: osłona na halogen połączona razem z kratką jako jeden element (aby sprawdzić wystarczy zmierzyć wnękę - pomiar górnej części 34,5cm)

Eriu 
Moje A8

Wysłany: 2016-01-30, 19:50   

ooo w końcu ktoś normalny odpowiedział mi na pytanie BARDZO dziękuję, właśnie kupiłem obie kratki z tego ogłoszenia ; D <chura>

krzychu22.p1i 
Moje A8

Wysłany: 2016-01-30, 19:57   

Najpierw trzeba było zmierzyć dla pewności, u siebie też mam te jednolite. Swoją drogą to drogie, wolałbym dołożyć 80zł za szt. i mieć nówkę.

Eriu 
Moje A8

Wysłany: 2016-01-31, 09:13   

Znając moje szczęście to i tak szybko ktoś mi Je ukradnie więc szkoda nowych ; )

krzychu22.p1i 
Moje A8

Wysłany: 2016-01-31, 10:41   

1-2 male srubeczki od spodu, nie zgubisz i utrudni demontaż.

Gość
[Usunięty]

Wysłany: 2016-01-31, 13:13   

Eriu napisał/a:
Potrzebowałem coś na szybko się dowiedzieć a widzę tu sporą liczbe użytkowników więc liczłem na szybką odpowiedz a co dostałem ? Krytyke .. Każdego nowego tak traktujecie ?
zamiast napisać post zebym poprawił temat, to odrazu blokada i ch..j i skąd ja mam wiedzieć co jest nie tak a nie mam czasu czytać godziny regulaminu .. i tak na przyszłość to wszystko jest dla ludzi .. nikt niczego od razu nie wiedział

Tagi sa po to żeby uporzadkować tematycznie auta,ułatwić wyszukanie konkretnego modelu jaki nas interesuje by tacy nowi tez jak TY mogli dowiedzieć sie szybko tego co ich trafi.
To o co ty tu pytasz to żaden niecierpiący zwłoki problem i jesli kazdy nowy bedzie wpadał tu z zapytanie ciągle o to samo to nie bedzie ani ładu ani nikogo kto bedzie to nazdorował i w tym uczestniczył czyli jak to się mówi"nie bedzie niczego" i radź sobie sam.

Regulaminu albo zasad pisania nie uczymy sie godzine-wystarczy przegladnac instrukcje i kilka tematów.

Tagów tez nie piszemy z palca tylko masz obok pola wpisywania tematu gotowa liste do rozwinięcia. jesli tam nie ma twojego tagu bądź przegladarke masz zaśmiecona i nie chce dodac to piszesz w poście PS.

Ten temat ci juz grzecznie zostawiłem kolejne poleca w kosmos jesli beda nie takie jak trzeba bądź powtarzające się juz wielokrotnie.

Odpowiedz do tematu