Wysłany: 2016-02-18, 17:48 [D2 ALL
] po zatrzymaniu auta na D skrzynia przechodzi try
witam jak w temacie audi jezdzi normalnie choć czasami przy redukcji potrafi mocniej szarpnąć ale gdy dojezdzam do swiateł w pozycji D zatrzymuje sie i bach tryb awaryjny i to za kazdym razem na R tak sie nie dzieje tylko i wyłąznie na D. oczywiscie jak to w trybie awaryjnym wbija bieg trzeci i tak jedzie. ale po wyłączeniu i właczeniu auta bład znika i skrzynia działa normalnie. zauwazyłem ze skrzynia mocniej szarpie po jedzie na tiptronicu nie wiem czy to ma cos wspólnego. przeczytałem juz sporo wątków o trybie awaryjnym ale nie mogę znależć nic podobnego bo zazwyczaj wszystkim wyskakuje błąd podczas jazdy. wybieram se do serwisu do długołęki ale najpierw chce zaczerpnąc wiedzy troche od szanownych kolegów aby za bardzo nie wykorzystali tam mojej nie wiedzy na temam skrzyń automatycznych z góry dzieki za odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum