Witam forumowiczów,
Panowie zaświeciła mi się kontrolka od airbag i nie za bardzo wiem co z tym zrobić. Ma ktoś jakiś pomysł od czego zacząć sprawdzenie lub ewentualnie poleci speca w okolicach otwocka? Tylko takiego który potrafi to zdiagnozować bez rozebrania połowy auta.
Rocznik: 2007
Silnik cm3: 5,7
Skrzynia: automat
Zasilanie: PB+LPG
Imię: jaa
Jeżdzę: chrysler aspen Pomógł: 2 razy Dołączył: 07 Gru 2013 Posty: 274 Skąd: Prabuty
Wysłany: 2016-03-07, 13:42
u mnie sie zaświeciła wczoraj jak fotelik młodego wsadzałem podłączenie kompa, pół minuty i po sprawie. Kontrolka już sie nie zapala. A dlaczego sie zapaliła to nie wiem...
Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tip EYC GQF
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Tomasz
Jeżdzę: A8D3 Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 13 Mar 2015 Posty: 1063 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2016-03-07, 13:58
pytlar napisał/a:
u mnie sie zaświeciła wczoraj jak fotelik młodego wsadzałem podłączenie kompa, pół minuty i po sprawie. Kontrolka już sie nie zapala. A dlaczego sie zapaliła to nie wiem...
to po to masz nr i opis błędu zeby się dowiedzieć mogles zerknąć czemu przed kasowaniem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum