Rocznik: 2008
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: Dawid
Jeżdzę: A8 D3
Wysłany: 2016-03-24, 21:33 [D3 08 4.2TDI] odwracanie lusterka przy wsiadaniu
Czy miał ktoś problem z przestawianiem się prawego lusterka przy wsiadaniu do auta?
Jak mam odblokowaną pamięć fotela kierowcy to przy wsiadaniu do auta prawe lusterko odwraca się na maxa raz w lewo raz w prawo. Problemu nie ma jak zablokuję pamięć fotela kierowcy.
Miał ktoś coś podobnego?
I druga sprawa< czy da się jakoś włączyć na stałe wewnętrzne oświetlenie pod nogami i na drzwiach jednocześnie bo u mnie albo świeci się całe auto włącznie z sufitem albo pojedyncze elementy.
Rocznik: 2004
Silnik cm3: 3936
Imię: Karol
Jeżdzę: A8 D3 Pomógł: 184 razy Wiek: 34 Dołączył: 17 Gru 2013 Posty: 6725 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2016-03-25, 06:44
Jeden kolega tak miał tu na forum, jak troszkę pogrzebał w ustawianiach. Otwierał auto i zczytywało ustawienia z kluczyka a później odpalał auto z odciskiem i wczytywało jego z odcisku ustawianie a fotel/lusterka się znowu przestawiały.
Rocznik: 2008
Silnik cm3: 4.2
Imię: Dawid
Jeżdzę: A8 D3
Wysłany: 2016-03-25, 19:42
Kurcze właśnie wszystkie pamięci mam ustawione pod siebie a mimo to jak wyłączę blokadę pamięci to się co chwilę odwraca.
A jak na złość jak jestem na serwisie to nic się nie dzieje i żadne błędy nie występują.
Teraz cały czas jeżdżę na zblokowaniu i nic się nie dzieje ale mimo to chciałbym żeby działało mi to normalnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum