|
Autor |
Wiadomość |
Remarq
Moje A8
Rocznik: 1997
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: Marek
Jeżdzę: A8 D2
|
Wysłany: 2016-04-23, 08:20 [D2 preFL ALL
] Przelotki przewodu w klapie bagażnika
|
|
|
Witam kolegów potrzebowałbym numeru części bo brak u mnie dwóch gumowych przelotek przez, które przechodzi przewód widoczny po prawej stronie po otwarciu klapy bagażnika. Wychodzi on z górnego wewnętrznego rantu prawego błotnika (tam jest pierwsza uszczelka- przelotka przez którą przechodzi i potem wchodzi w klapę- od dołu też z prawej strony, tam jest ta druga uszczelka. U mnie niestety ich brak i ktoś załatwił to na ostro zielonym silikonem, a chciałbym uszczelnić to oryginalnie.
A zresztą tak po ludzku zaznaczyłem na czerwono o co mi chodzi
52.jpg
|
|
Plik ściągnięto 89 raz(y) 155,61 KB |
|
|
|
|
|
|
|
|
bybus
Moje A8
Rocznik: 2000
Silnik cm3: 4200
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Adam
Jeżdzę: S8 D2
Pomógł: 4 razy Dołączył: 26 Sty 2012 Posty: 84 Skąd: Piaski
|
Wysłany: 2016-04-23, 11:04 Re: Przelotki przewodu w klapie bagażnika
|
|
|
Remarq napisał/a: | Witam kolegów potrzebowałbym numeru części bo brak u mnie dwóch gumowych przelotek przez, które przechodzi przewód widoczny po prawej stronie po otwarciu klapy bagażnika. Wychodzi on z górnego wewnętrznego rantu prawego błotnika (tam jest pierwsza uszczelka- przelotka przez którą przechodzi i potem wchodzi w klapę- od dołu też z prawej strony, tam jest ta druga uszczelka. U mnie niestety ich brak i ktoś załatwił to na ostro zielonym silikonem, a chciałbym uszczelnić to oryginalnie.
A zresztą tak po ludzku zaznaczyłem na czerwono o co mi chodzi |
Jeśli nie będzie Ci przeszkadzało logo to pasują od lanosa lub nubiry, zmieniałem u siebie w zeszłym roku. |
|
|
|
|
|
|
|
Remarq
Moje A8
Silnik cm3: 4.2
Zasilanie: PB
Imię: Marek
Jeżdzę: A8 D2
|
Wysłany: 2016-04-23, 11:44 Re: Przelotki przewodu w klapie bagażnika
|
|
|
bybus napisał/a: | Remarq napisał/a: | Witam kolegów potrzebowałbym numeru części bo brak u mnie dwóch gumowych przelotek przez, które przechodzi przewód widoczny po prawej stronie po otwarciu klapy bagażnika. Wychodzi on z górnego wewnętrznego rantu prawego błotnika (tam jest pierwsza uszczelka- przelotka przez którą przechodzi i potem wchodzi w klapę- od dołu też z prawej strony, tam jest ta druga uszczelka. U mnie niestety ich brak i ktoś załatwił to na ostro zielonym silikonem, a chciałbym uszczelnić to oryginalnie.
A zresztą tak po ludzku zaznaczyłem na czerwono o co mi chodzi |
Jeśli nie będzie Ci przeszkadzało logo to pasują od lanosa lub nubiry, zmieniałem u siebie w zeszłym roku. |
jest do tego jakiś rozmiar numer czy coś żeby to sprawnie zamówić? |
|
|
|
|
bybus
Moje A8
Rocznik: 2000
Silnik cm3: 4200
Imię: Adam
Pomógł: 4 razy Dołączył: 26 Sty 2012 Posty: 84 Skąd: Piaski
|
Wysłany: 2016-04-23, 13:52 Re: Przelotki przewodu w klapie bagażnika
|
|
|
Cytat: | jest do tego jakiś rozmiar numer czy coś żeby to sprawnie zamówić? |
Hm, ja po prostu poszłem na najbliższe złomowisko. Koszt 2 zł. |
|
|
|
|
|
|
|
Kondraczek
Użytkownik
Rocznik: 2001
Silnik cm3: 4,2
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2016-04-23, 16:08
|
|
|
Na allegro pod hasłem "przelotka gumowa". Tylko musisz pomierzyć średnice bo kupowałem, ale już nie pamiętam. |
|
|
|
|
VAGowner
Moje A8
Silnik cm3: TDI
Skrzynia: manual DQS 6b
Zasilanie: ON
Imię: Jac
Jeżdzę: A8 D2, A80 B4 1Z+
Pomógł: 10 razy Wiek: 55 Dołączył: 12 Sty 2016 Posty: 483 Skąd: zachodniopomorskie
|
Wysłany: 2016-04-26, 08:41
|
|
|
Podjedź na najbliższy szrot / złomowisko - powinno pasować od Audi 80 B4, Audi A4. W sobotę takie wyrwałem do swojej A8. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|