|
Autor |
Wiadomość |
VanDyke
Moje A8
Rocznik: 1999
Silnik cm3: 4700
Skrzynia: Quadra Track II
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Łukasz
Jeżdzę: Jeep Grand Cherokee
Pomógł: 11 razy Wiek: 41 Dołączył: 18 Sie 2010 Posty: 783 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2016-08-07, 17:25 A8Team na facebook
|
|
|
W związku z bieda-contentem na stronie fb, totalnym brakiem pomysłu na prowadzenie tego fanpejdża oraz uporczywym niedocenieniem tego medium, zgłaszam pomysł włączenia opcji publicznego live chat. Umożliwi to wrzucanie live'ów że spotów i zlotów wprost na fanpejdż klubu. Osobiście bardzo chętnie takie relacje bym oglądał i sam również od czasu do czasu coś wrzucił. |
|
|
|
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-08-07, 18:45
|
|
|
Ale po uj nam ten badziew? Doc to załozył bo załozył ja osobiście mam na to od dawna wyebane |
|
|
|
|
|
|
|
VanDyke
Moje A8
Rocznik: 1999
Silnik cm3: 4700
Skrzynia: Quadra Track II
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Łukasz
Jeżdzę: Jeep Grand Cherokee
Pomógł: 11 razy Wiek: 41 Dołączył: 18 Sie 2010 Posty: 783 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2016-08-08, 06:57
|
|
|
Tobie prawdopodobnie po nic bo zatrzymałeś się na technologii mediów społecznościowych na poziomie lat 90-tych. Wystarczy wejść na grupę AKP czy USA Cars Polska aby docenić potęgę live chatu.
Na fanpejdżu admin okresowo wrzuca jakieś kradzione zdjęcia aut z innych grup więc ktoś tam jednak aktywnie działa. |
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-08-08, 09:57
|
|
|
No za to ty sie wystrzeliłes jak z procy więc czem prędzej leć szukac pokemonów a nie tu jakies pierdoły wypisujesz |
|
|
|
|
|
|
|
Kamilr
Użytkownik
Rocznik: 2000
Silnik cm3: 4200
Skrzynia: AUTOMAT
Zasilanie: PB
Imię: Kamil
Jeżdzę: S8 D2
|
Wysłany: 2016-08-08, 20:04 Re: A8Team na facebook
|
|
|
VanDyke napisał/a: | W związku z bieda-contentem na stronie fb, totalnym brakiem pomysłu na prowadzenie tego fanpejdża oraz uporczywym niedocenieniem tego medium, zgłaszam pomysł włączenia opcji publicznego live chat. Umożliwi to wrzucanie live'ów że spotów i zlotów wprost na fanpejdż klubu. Osobiście bardzo chętnie takie relacje bym oglądał i sam również od czasu do czasu coś wrzucił. |
popieram |
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-08-08, 21:26
|
|
|
przypominam że juz było pitolenie o szopenie więc nie bedziemy powielać. Popiszcie se o pogodzie w Moskwie bedzie ciekawszy temat |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|