|
Autor |
Wiadomość |
methanex
Moje A8
Rocznik: 1999
Silnik cm3: 4200
Skrzynia: TIP
Zasilanie: PB+LPG
Imię: MATEUSZ
Jeżdzę: D2
|
Wysłany: 2016-09-10, 10:33 [D2 99 4.2PB
] Oryginał czy polepszać fabrykę?
|
|
|
Witam, posiadam a8 99r fl 4.2 z potwierdzonym przebiegiem ze Szwajcari (2015r 153kkm-dzwonione było na serwis) , obecnie ma 164kkm . Autka jest w stanie idealnym , nie malowane , całe oryginał , środek idealny stan , nie wytarte nic, tak jak z fabryki wyjechała tak jest, felgi parabole , felgi zimowe ronala, oprócz radia audi concert, kolor lz5l
Pytanie :
starać się utrzymać ją w ori stanie ? czy zacząć modzić? szyby przyciemniane, felgi zmienić , soczewki na bixenon itp .
Nie ukrywam , że za 2-3 lata będę chciał ją odsprzedać |
|
|
|
|
|
|
|
krzychu22.p1i
Moje A8
Rocznik: 2000
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: ZF
Zasilanie: PB
Imię: Krzysiek
Jeżdzę: sporadycznie
Pomógł: 127 razy Dołączył: 14 Sie 2011 Posty: 3149 Skąd: Oderwany od rzeczywistości
|
Wysłany: 2016-09-10, 12:40
|
|
|
Więcej jest warta w oryginale. Szyby zostaw w spokoju :p Jedynie co to można hamulce z przodu na D3 360mm wymienić. |
|
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-09-11, 15:35
|
|
|
Ani szyby ani bixy ani fele ani swap hebli nie spowoduje u niej spadku wartości a na pewno zyska na praktyczności |
|
|
|
|
mardeco
Użytkownik
Rocznik: 1998
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Marcin
Jeżdzę: S8 D2/A8 D2
|
Wysłany: 2016-09-12, 17:03
|
|
|
powiem tak ja lubię auta orginalne tak jak wyszły z fabryki
oczywiście felgi można zmienić szyby przyciemnić a i powrót do orginalności jest prosty jesli ktoś bedzie chciał to folie zerwać z szyb felgi zmienic i orginał P
inne modyfikacje na pewno wpłyneły by na moją decyzje o zakupie ale każdy ma swoje upodobana i nikt ci nie powie jak masz zrobić bo sa zwolennicy zmian i poprawek jak i przeciwnicy decyzje musisz kolego podjąć sam tak czy inaczej autko sie sprzeda jesli je odpowiednio zaprezentujesz i opiszesz
tak na marginesie to cokolwiek zrobisz w aucie prowadź sobie coś w rodzaju ks serwisowej jesli sam naprawiasz jak nie kup i niech ci wpisują w warsztatach ja sporo autek sprzedałem z takimi własnymi książkami nawet się podpisywałem ze gwarantuje nowemu nabywcy ze toi tamto zostało zrobione i przez ten wpis właśnie autko kupił
pozdrawiam i życze samych pozytywnych wrażeń z przygodą A8 |
_________________ Witam wszelkie sprawy związane z forum proszę kierować na 790531108 z braku czasu niestety jestem dość. Mało aktywny na forum pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|